BRD Romania: Schimbari Oficiale pentru Toti Clientii Romani

BRD Romania transparenta

BRD Romania a anuntat o serie de schimbari oficiale care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, ele intrand in vigoare cu foarte putin timp in urma, insa sunt aduse in atentia tuturor acum. Mai exact, cei de la BRD Romania spun ca pe 19 aprilie 2021 au intrat in vigoare noi reglementari europene cu privire la modul in care sunt oferite serviciile bancare pentru clienti, in special cele privind schimburile valutare pentru toata lumea.

BRD Romania le spune clientilor ca incepand cu data de 19 aprilie, in concordanta cu noile reglementari din Uniunea Europeana, va oferi mai multa transparenta pentru ratele de conversie valutara. BRD Romania spune ca ii va informa recurent pe clientii sai din toata Romania cu privire la ratele de converstie pentru schimburile valutare, metoda aleasa de catre banca din tara noastra fiind trimiterea de SMS-uri cu informatii in legatura cu tarifele folosite.

BRD Romania: Schimbari Oficiale pentru Toti Clientii Romani

BRD Romania va trimite aceste SMS-uri cu informatiile privind ratele de schimb dupa fiecare plata online, retragere de bani, sau plaga fizica, daca acestea se fac intr-o valuta diferita fata de cea a contului. Conform BRD Romania, acel SMS va contine detaliile tranzactiei facute, cursul de schimb valutar care a fost folosit de catre banca, impreuna cu comisionul bancii, adica diferenta procentuala fata de cursul de schimb al Bancii Centrale Europene.

BRD Romania aplica aici o miscare curajoasa pentru ca le arata clientilor cat de multi bani le ia pentru schimburile valutare, astfel ca foarte multi vor afla in sfarsit cat ii costa in realitate anumite produse, sau servicii. Ideea in sine este una excelenta, insa ramane de vazut cat de multi romani vor lauda initiativa celor de la BRD Romania, sau vor critica banca din cauza comisioanelor pe care le percepe pentru ratele de schimb valutar aplicate.

BRD Romania are mai multe detalii despre aceasta initiativa publicate direct pe website-ul sau, astfel ca daca sunteti interesati sa aflati mai multe detalii, puteti merge acolo pentru a le afla.