Raiffeisen Bank: Atentionarea de Ultima Ora pentru Clienti

Raiffeisen Bank servicii

Raiffeisen Bank are o atentionare oficiala pentru toti clientii sai din toata Romania, una despre care ar fi bine sa stii chiar acum daca ii folosesti serviciile in momentul de fata. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank anunta ca in noaptea aceasta vor face o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera pentru toata lumea, si vorbim despre indisponibilitate pentru multe dintre cele care sunt folosite in mod constant de catre foarte multa lume.

Raiffeisen Bank a dezvaluit totul direct pe website-ul sau, acolo unde ofera toate detaliile despre care trebuie sa stie toti clientii romani pentru ca ei vor fi afectati de ceea ce se va intampla in ultimele ore. Raiffeisen Bank va face lucrari de mentenanta in cursul acestei nopti pentru multiple servicii proprii, lucrarile urmand a se desfasura, teoretic, intre 01:00 si 01:15, insa oricand e posibil ca situatia sa necesite o perioada mai lunga de timp pentru finalizare.

Raiffeisen Bank: Atentionarea de Ultima Ora pentru Clienti

Raiffeisen Bank servicii blocate

Raiffeisen Bank spune ca Noul Raiffeisen Smart Mobile, Raiffeisen Online, SmartToken, tranzactiile cu cardul online, la POS, si la bancomatele standard, sau multifunctionale, vor fi afectate la noapte. Raiffeisen Bank va lasa cateva servicii active pentru clienti, inclusiv centrul pentru relatii cu clientii, deci daca veti avea vreo problema, veti putea suna acolo pentru a cere ajutor in rezolvarea ei, probabil, rapida, pentru a vedea cand puteti folosi iar serviciile.

Raiffeisen Bank a facut noaptea trecuta o serie de lucrari de mentenanta care au durat mai multe ore, iar acum se pare ca le continua, dar pentru o perioada mult mai mica de timp, deci teoretic schimbarile nu sunt la fel de mari. Problema este ca aceste lucrari de mentenanta pot oricand sa dureze mai mult decat perioada de timp mentionata de catre Raiffeisen Bank, deci e bine sa fiti pregatiti pentru asta in cazul in care apar probleme in proces.

Raiffeisen Bank ar trebui sa revina cu functionalitatea la normal dupa ora indicata pentru finalizarea lucrarilor de mentenanta, insa daca asta nu se intampla, va trebui sa mai aveti rabdare pana cand totul se va stabiliza.