Netflix: Vesti Grozave pentru Abonatii din Intreaga Romanie

Netflix selectie

Netflix incheie saptamana cu vesti grozave pentru romanii din toata tara, si daca va uitati la filmele, serialele, documentarele, desenele animate din platforma, atunci sunteti vizati de ceea ce se anunta. Netflix prezinta mai jos cele mai importante titluri care au intrat in platforma de streaming video la cerere saptamana aceasta, si ceea ce urmeaza sa fie disponibil in urmatoarele luni, cateva titluri foarte asteptate fiind disponibilde acum.

Netflix bucura foarte multi romani cu vestile pe care le-a anuntat, si e normal sa fie asa din moment ce vorbim despre surprize asteptate de catre foarte multa lume de ceva vreme. Mai exact, cei de la Netflix spun ca saptamana aceasta au devenit disponibile in platforma sa creatiile Super Me, Vincenzo, Aferim!, Money Explained, Dance of the Forty One, Oxygen, The Upshaws, Fellini – I am a Clown, si sezonul 4 al Castlevania.

Netflix: Vesti Grozave pentru Abonatii din Intreaga Romanie

Netflix aduce totusi in atentie si cateva titluri care au fost lansate ieri pentru abonati, mai exact Ferry, sezonul 3 al Haunted, I am All Girls, sau volumul doilea al Love, Death & Robots. Move to Heaven, The Strange House, The Woman in the Window, sau Halston sunt deasemenea disponibile inclusiv pentru abonatii Netflix din toata Romania chiar acum, iar acestea din urma au actori cunoscuti care joaca roluri de exceptie in creatiile companiei americane.

Netflix are pregatite totusi si cateva surprize extrem de interesante si pentru perioada urmatoare, mai exact sezonul 5 al Casa del Papel are productia finalizata, iar Outer Banks 2 a fost confirmat. V-am spus ieri ca Enola Holmes 2 a fost confirmat pentru lansare, dar separat de el in mai vom mai avea de la Netflix inclusiv Nail Bomber: Manhunt, sezonul 2 al Ragnarok, iar in viitor vin Breaking Boundaries, Skater Girl, Lupin, Fatherhood si Sex/Live.

Netflix are pregatite foarte multe titluri extrem de interesante pentru lansare in urmatoarele saptamani, asa ca ramane doar ca noi sa le asteptam pentru a fi lansate in mod oficial.