BRD Romania: Atentionarea Oficiala ce Vizeaza Toti Clientii

BRD Romania supraveghere

BRD Romania a emis o atentionare oficiala care vizeaza toti clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca e obligata sa ia o serie de masuri pe care unii probabil ca nu le vor considera chiar atat de populare. Avand in vedere popularitatea criptomonedelor, cei de la BRD Romania isi atentioneaza clientii din toata Romania ca urmareste cu mare atentie tranzactiile pe care acestia le fac pentru a se asigura de faptul ca ele nu ascund de fapt actiuni ilicite ale acestora.

BRD Romania spune ca de la BNR a primit o directiva care o obliga sa ia masuri de acest gen, insa ele nu sunt singurele pe care banca le pune in aplicare in toata tara in perioada urmatoare. Cei de la BRD Romania spun ca se uita cu atentie la tranzactiile care implica criptomonedelor pentru a vedea daca persoanele care le fac au datele actualizate la zi, iar din ceea ce stie banca despre ei, exista motive sa se creada ca nu exista actiuni ilicite in spatele lor.

BRD Romania: Atentionarea Oficiala ce Vizeaza Toti Clientii

BRD Romania isi atentioneaza clientii ca in cazul in care fac tranzactii cu criptomonede, e posibil sa le ceara sa dovedeasca cu documente care este sursa banilor folositi pentru aceste tranzactii. Aici vorbim despre ceva ce nu doar BRD Romania face, ci despre ceva ce am vazut si la alte banci din Romania, iar toate aceste masuri sunt impuse pentru ca de ceva vreme criptomonedele sunt folosite pentru a finanta activitati ilicite, inclusiv terorismul.

BRD Romania spune ca inclusiv companiile care administreaza portofele digitale sunt vizate de aceste masuri pe care le impune in toata tara, astfel ca in cauzl lor e posibil sa refuze sa le ofere conturi bancare. Practic, toti cei care se joaca cu criptomonede risca sa fie mai atent monitorizati de catre BRD Romania, si sa li se ceara documente care sa justifice sursa banilor investiti, daca nu au salarii, sau alte surse clare de venit, care sa sustina activitatea.

BRD Romania are toate aceste informatii disponibile in mod oficial direct pe website-ul sau, asa ca puteti citi acolo cum anume vrea sa monitorizeze activitatea cu criptomonede.