Netflix: Problema Serioasa despre care Multi Abonati Nu Stiu

Netflix aglomeratie

Netflix are peste 200 de milioane de abonati in intreaga lume, fiind cea mai mare platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, si in continua crestere substantiala de vreun an incoace. Netflix are foarte multi abonati in toata lumea, dar si o infrastructura extinsa care ii permite sa furnizeze serviciile oriunde pe glob, si in baza ei foarte multi oameni reusesc sa vada filmele, serialele, documentarele, desenele animate, de oriunde s-ar afla.

Netflix are totusi anumite probleme chiar daca are si resurse importante cu care sa isi mentina in functiune serviciile, mai exact, abonatii sai nu beneficiaza chiar tot timpul de experienta cea mai buna. Conform unor studii facute in SUA, se pare ca in momentele in care infrastructura Netflix este utilizata de multi abonati, calitatea materialelor video redate in platforma nu este tocmai cea mai buna, totul din cauza congestiei infrastructurii sale.

Netflix: Problema Serioasa despre care Multi Abonati Nu Stiu

Netflix stie foarte bine despre aceste probleme, insa ele totusi exista in continuare, astfel ca atunci cand toata lumea ajunge acasa de la serviciu si vrea sa vada filmul, sau serialul, preferat, calitatea ar putea avea de suferit. In general, orele dupa-amiezii si serii sunt cele in care se inregistreaza cel mai mare trafic, insa undeva dupa ora 23:00 lucrurile incep sa se imbunatateasca, astfel ca abonatii Netflix au posibilitatea de a se bucura si de calitate inalta pentru stream-uri.

Netflix cheltuie foarte multi bani cu sustinerea infrastructurii sale globale, insa aceasta problema a calitatii materialelor video nu trebuie sa vizeze doar compania americana, ci si clientii sai. Mai exact, calitatea conexiunii de internet pe care o are abonatul Netflix joaca un rol extrem de important pentru ca daca ea nu este suficient de buna, atunci nu exista vreo metoda prin care continutul sa poata fi redat la calitate inainta pe televizoarele, calculatoarele, telefoanele, oamenilor.

Netflix ofera pe website-ul sau si sugestii pentru a beneficia de cea mai buna calitate pentru materialele video din platforma, si nu ar strica sa va uitati cu atentie la ceea ce spune.