Kaufland: Cerere Oficiala si ce le Acorda Gratuit Clientilor

Kaufland nereguli

Kaufland are o cerere oficiala pentru toti clientii sa din toata Romania, iar in baza ei a decis sa le si ofere gratuit ceva de care oricare dintre ei se vor putea bucura fara probleme. Mai exact, Kaufland a decis sa le ofere clientilor sai din toata Romania posibilitatea de a primi vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare daca aleg sa participe la un program pe car el-a organizat special pentru a afla ce se intampla in magazinele sale din toata tara zilnic.

Kaufland ofera cate 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI in fiecare luna pentru toti cei care decid sa ajute compania sa afle mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla in magazinele sale. Mai exact, pe website-ul propriu, cei de la Kaufland au o sectiune speciala in care poate fi completat un formular prin care se pot oferi informatii cu privire la problemele care sunt intampinate de catre clienti in oricare dintre magazinele din tara.

Kaufland: Cerere Oficiala si ce le Acorda Gratuit Clientilor

Kaufland nereguli magazine

Kaufland organizeaza o tombola prin care ofera aceste vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare pentru oricare dintre clientii care ofera informatii cu privire la experienta de care au parte cand merg la cumparaturi in magazine. Trebuie sa introduceti informatii despre un bon de cumparaturi pe care l-ati primit la casa de marcat din magazinul in legatura cu care oferiti informatiile in cadrul formularului celor de la Kaufland, iar asta pentru ca asa se certifica faptul ca ati fost efectiv acolo.

Kaufland spune ca ia foarte in serios informatiile care sunt oferite de catre clienti in legatura cu ceea ce se intampla in toate magazinele sale din Romania, astfel ca e bine sa explicati orice fel de probleme intampinate. Kaufland va incerca probabil sa confirme separat ceea ce spuneti voi, si daca se confirma problemele, atunci in mod teoretic ar trebui sa incerce sa le rezolve pentru ca toata lumea sa aiba parte de o experienta de cumparaturi mult mai buna.

Kaufland nu e singurul lant de magazine din Romania care isi premiaza clientii pentru ajutorul dat in descoperirea si rezolvarea problemelor din magazine, asa ca puteti gasi si la altele lucruri similare.