BRD Romania: Anunt Oficial, De ce Sunt Multi Clientii Vizati

BRD Romania reparatii

BRD Romania are un anunt oficial care vizeaza multi clienti din toata Romania in momentul de fata, iar daca te numeri printre ei, ar fi bine sa stii ce transmite banca pentru oamenii din tara. Mai exact, cei de la BRD Romania le transmit clientilor care folosesc aplicatia MyBRD Mobile ca versiunea pentru telefoanele cu sistem de operare Android a fost actualizata, iar o noua versiune este disponibila in momentul de fata pentru instalare in dispozitivele lor.

BRD Romania continua sa sustina acest segment din clientii sai, desi de ceva vreme le ofera o alternativa mult mai buna pentru ceea ce a fost pana acum singura sa aplicatie pentru mobile banking. Desi BRD Romania promoveaza foarte serios aplicatia YOU in momentul de fata, iata ca inca mai actualizeaza si versiunea pentru Android a MyBRD Mobile, si o puteti descarca gratuit din Google Play Store chiar in momentul de fata in propriile modele de telefoane.

BRD Romania: Anunt Oficial, De ce Sunt Multi Clientii Vizati

BRD Romania spune in actualizarea pentru aplicatia MyBRD Mobile dedicata Android faptul ca a rezolvat probleme de functionare raportate de catre utilizatori, dar si ca a imbunatatit experienta generala de functionare. BRD Romania spune ca imbunatateste in mod constant aplicatia sa pentru a le oferi clientilor din toata lumea doar cea mai buna experienta posibila, astfel ca vorbim despre vesti foarte bune pentru toti cei care sunt dornici sa profite de ea.

BRD Romania a inceput de ceva vreme sa faca un transfer al clientilor actuali de la aplicatia MyBRD Mobile catre cea YOU, un numar substantial de oameni fiind deja transferati de catre banca. Daca inca nu sunteti convinsi ca aplicatia YOU este potrivita pentru voi, atunci ar trebui sa actualizati n continuare aplicatia MyBRD Mobile, iar asta pentru ca sunt rezolvate probleme, sunt implementate functii noi, si mai important, sunt rezolvate vulnerabilitatile de securitate.

BRD Romania va renunta la un moment dat sa mai ofere suport pentru aplicatia MyBRD Mobile, insa ramane de vazut de cat timp va fi nevoie pentru ca acest lucru sa se intample.