Coronavirus: Propunerile lui Valeriu Gheorghita pentru Accelerarea Vaccinarii

Coronavirus Propunerile Valeriu Gheorghita Accelerarea Vaccinarii

Valeriu Gheorghita a facut o serie de propuneri pentru Guvernul Romaniei pentru a creste numarul de vaccinari din Romania la cifrele inregistrate acum mai bine de o saptamana de zile, acum ele fiind intr-o constanta scadere, din pacate.

Valeriu Gheorghita a propus maratoane ale vaccinarii in mediul rural, impreuna cu implicarea autoritatilor locale, dar si a medicilor de familie, iar numai asa se poate ajunge la un numar mare de vaccinari pentru ca noi sa putem reveni la normalitate.

“Valeriu Gheorghiță a propus mai multe variante: maratoane ale vaccinării în mediul rural, să se unească mai multe comune unde nu sunt centre de vaccinare deschise, pentru a face un maraton. Venim cu un nou concept: ”Orașul vaccinează satul”. Concret, echipe mobile de la oraș care vor merge în mediul rural pentru a vaccina, dar este nevoie de sprijinul liderilor locali aici.

La fel, trebuie o implicare mai mare a medicilor de familie. Sunt județe în care nu este suficient personal pentru a vaccina. Pentru comunitățile mici, persoanele care au credibilitate în comunitatea locală trebuie să susțină cât mai mult campania de vaccinare, pentru a convinge cetățenii să se vaccineze. Este nevoie de implicarea tuturor pentru a învinge pandemia!”