Android: Decizia Importanta cu Impact pe Milioane de Oameni

Android onoare

Android este cel mai folosit sistem de operare pentru telefoane mobile din intreaga lume, el fiind disponibil in doua versiuni principale, una open source, si una care necesita licentiere de catre Google pentru unele servicii. Astazi vorbim despre o decizie foarte importanta care vizeaza cea de-a doua versiune, cea care nu poate fi folosita de catre Huawei, de exemplu, pentru ca sanctiunile impuse de SUA nu permit asta cu Android, nici integrarea serviciilor Google.

Android este folosit de foarte multi producatori de telefoane, inclusiv Huawei din China, sau Honor, companie care a facut parte din prima pana in toamna anului trecut, cand a fost vanduta pentru a putea fi salvata. Mai exact, Honor a fost vanduta de catre Huawei pentru ca Android sa fie implementat cu tot cu serviciile Google, ceea ce va face telefoanele extrem de interesante pentru foarte multa lume in perioada urmatoare, deci vanzarile ar trebui sa creasca substantial.

Android: Decizia Importanta cu Impact pe Milioane de Oameni

Android fara serviciile Google este o problema uriasa pentru compania Huawei, iar acum Honor scapa de aceasta situatie prin faptul ca poate reimplementa serviciile celor de la Google pentru clienti. Cu ajutorul acestora, telefoanele Honor vor deveni disponibile in toata lumea cu tot ceea ce au avut in trecut si a fost eliminat din cauza lui Donald Trump, vanzarile scazand substantial in special dincolo de Asia pentru ca lumea nu e interesat sa aplicatiile chinezesti.

Android este foarte popular multumita serviciilor Google, Google Play Store si a aplicatiilor dedicate precum YouTube, Google Maps, Google Chrome, iar toate acestea au fost eliminate din telefoanele Huawei si Honor. Readucerea lor in telefoanele Honor cu Android e un prim pas spre revenirea la normalitate pentru compania chinezeasca, si ar putea fi un prim pas spre o revenire a celor de la Huawei la normalitatea pe care o asteapta compania.

Android va inregistra cresteri si mai mari multumita faptului ca telefoanele Honor vor avea serviciile Google, asa ca daca detineti unul, ar trebui sa va uitati la actualizarile care urmeaza sa fie oferite.