BCR Romania: ATENTIE! Mesajul Oficial pentru TOTI Clientii

BCR Romania inconstant

BCR Romania a publicat astazi un mesaj oficial care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata tara, si vorbim despre o problema care a aparut in cursul acestei zile, si care le da batai de cap multora. Mai exact, BCR Romania a anuntat acum cateva ore ca platforma George este indisponibila intermitent pentru clientii din Romania, astfel ca oricine se baza pe ea pentru a face orice, trebuie sa stie ca exista probleme in folosirea sa corecta, dar ca banca lucreaza la rezolvarea situatiei.

BCR Romania spune ca problema se manifesta cu intermitente in momentul de fata pentru clientii sai din Romania, astfel ca daca se intampla sa puteti folosi sistemul, ar fi bine sa o faceti. BCR Romania incearca sa rezolve situatia pentru ca George sa poata fi folosit fara probleme de catre toata lumea, insa chiar si disponibil cu intermitente, e posibil sa existe momente in care sa aveti sansa de a beneficia de functionalitatea care este disponibila.

BCR Romania: ATENTIE! Mesajul Oficial pentru TOTI Clientii

BCR Romania nu a la prima situatie in care exista probleme cu platforma George, si mai mult ca sigur nu vorbim nici despre ultima, avand in vedere ca vorbim despre un software. Totusi, BCR Romania spune ca oricare dintre clientii sai pot apela serviciile de suport pentru a cere ajutor cu orice fel de probleme intampina in momentul de fata, sau pot folosi pagina de pe reteaua de socializare Facebook in acelasi scop in momentul de fata pentru a fi ajutati.

BCR Romania nu ofera detalii cu privire la momentul in care functionalitatea George va reveni la normal, astfel ca va trebui sa avem rabdare pana cand acest lucru se va intampla. E posibil ca lucrurile sa revina la normal in perioada imediat urmatoare, sau in cateva ore, asa ca intre timp nu ramane decat sa asteptati si sa vedeti ceea ce va mai anunta BCR Romania in legatura cu evolutia lucrarilor de mentenanta pentru ca George sa poata functiona normal.

BCR Romania ofera detalii despre situatie inclusiv intr-o pagina dedicata de pe website-ul sau in care furnizeaza detalii despre posibilitatea de a utiliza, sau nu, serviciile sale.