DIGI Romania: Oficial, Anuntul de Ultima Ora pentru Clienti

DIGI Romania digitalizare

DIGI Romania are un nou si important anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre ceva care ar trebui sa ajunga in atentia tuturor celor care-i folosesc serviciile. Mai exact, cei de la DIGI Romania spun ca au dat drumul digitalizarii, adica o noua promotie prin care le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a face upgrade abonamentelor de televiziune la preturi preferentiale, si trebuie sa profiti de tot.

DIGI Romania a publicat anuntul oficial de mai jos pentru clientii din toata tara, iar prin intermediul sau incearca sa ii ajute pe oameni sa inteleaga de ce este bine pentru ei sa profite de promotie. DIGI Romania ofera abonamentele digitale de televiziune cu posibilitate de upgrade la un pret preferential, adica doar 4 LEi pe luna in comparatie cu abonamentul analogic, insa vorbim despre mult mai multe canale oferite in schimb.

DIGI Romania: Oficial, Anuntul de Ultima Ora pentru Clienti

DIGI Romania spune ca peste 170 de canale de televiziune sunt disponibile pentru clientii sai din toata Romania ca parte a abonamentelor TV, si vorbim aici inclusiv despre multe canale care transmit la calitate HD. Printre canalele de televiziune pe care DIGI Romania le transmite nu se numara si DIGI 4K, acesta fiind disponibil cu o extraoptiune speciala, deci nu il veti putea activa fara sa platiti efectiv pentru a vedea continutul oricand vreti.

DIGI Romania este grupul de telecomunicatii care are cei mai multi abonati ai serviciilor de televiziune, fara a spune totusi cati au abonament digitale, si cati inca mai au abonamente analogice. Desigur ca e posibil a fie o diferenta destul de mare intre cele doua, dar chiar si asa, DIGI Romania vrea sa treaca si mai multa lume la abonamentele digitale, asa ca ofera aceasta promotie cu pret redus pentru cei care fac upgrade la un pachet nou.

DIGI Romania desfasoara aceasta promotie pentru o perioada limitata de timp, asa ca profitati de ea cat este disponibila, pentru ca poate sa dispara foarte rapid, si veti regreta daca n-ati profitat de tot.