Orange: Anuntul Oficial, ce ne Ofera Gratuit Timp de 2 Luni

Orange pelicule

Orange are o veste grozava pentru clientii sai din toata Romania, iar asta deoarece a decis sa ne ofere gratuit timp de 2 luni de zile ceva de care foarte multi dintre noi putem beneficia, astfel ca n-ar strica sa fii atent la ceea ce e disponibil. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura gratuit timp de 2 luni de zile de optiunea Movie Go Unlimited pentru a vedea filmele care sunt disponibile in platform Orange TV Go.

Orange descrie in aceasta pagina tot ceea ce ar trebui sa stie oricine vrea sa profite de aceasta promotie, si sa primeasca 2 luni de gratuitate pentru a viziona orice din vasta librarie de filme si seriale care au fost adunate de catre operator. Cei de la Orange ofera de ceva vreme gratuitate pentru Movie Go Unlimited pentru oricare dintre clientii care sunt dornici sa testeze experienta de care au parte cand aleg sa profite de aceasta platforma.

Orange: Anuntul Oficial, ce ne Ofera Gratuit Timp de 2 Luni

Orange are mai multe optiuni care sunt disponibile pentru toti cei care vor sa urmareasca filmele si canalele de televiziune care sunt disponibile prin Orange TV Go, insa doar Movie Go Unlimtied este disponibila gratuit timp de 2 luni. Cei de la Orange spun ca impreuna cu aceasta optiune se ofera si 1 GB de trafic de internet pentru a urmari continutul din platforma, dar desigur ca acesta nu este suficient pentru a sustine o perioada prea lunga de vizionare.

Orange cere doar 1 euro pe luna pentru optiunea Movie Go Unlimited, deci daca dupa cele 2 luni de gratuitate decideti sa o mentineti activa, nu veti avea chiar atat de mult de platit pentru a o putea folosi in continuare. Avand in vedere pretul infim cerut de catre Orange pentru aceasta optiune, aveti suficient timp la dispozitie pentru a nu rata oricare dintre filmele voastre favorite care sunt disponibile si in aceasta platforma, deci ar trebui sa profitati de ea.

Orange are toate detaliile despre Movie Go Unlimited direct pe website-ul sau, asa ca mergeti acolo pentru a vedea de ce anume puteti profita pentru o experienta cat mai buna.