Netflix: Oficial, Important Anunt emis Special pentru Romani

Netflix volume

Netflix are un nou anunt oficial care ii vizeaza pe milioanele de romani care sunt abonati la platforma de streaming video la cerere pentru a urmari tot continutul care este disponibil in momentul de fata in tara noastra pentru vizualizare. Mai exact, cei de la Netflix au dezvaluit care sunt filmele si serialele care au devenit disponibile in cadrul platformei in ultimele zile, si vorbim despre o serie de titluri interesante de care ne putem bucura de acum.

Netflix a lansat saptamana aceasta continuarile pentru doua seriale care s-au dovedit a fi extrem de populare in cadrul platformei pana in aceasta perioada, si foarte multa lume le astepta cu sufletul la gura de ceva vreme. Mai exact, partea a doua a sezonului 5 din Lucifer a fost lansata de catre Netflix in toata lumea, insa ea nu vine singura, deoarece sezonul al treilea al The Kominsky Method este deasemenea disponibil pentru vizualizare acum.

Netflix: Oficial, Important Anunt emis Special pentru Romani

Netflix mai anunta deasemenea ca de saptamana aceasta sunt disponibile Baggi: The Divine Ponytail, High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America, Nail Bomber: Manhunt, sau Black Space. Sezonul al doilea al Ragnarok este deasemenea oferit de acum pentru toti cei interesati, impreuna cu Blue Miracle, Eden, sau Soy Rada: Serendipity, astfel ca aveti ce sa urmariti chiar in acest moment daca sunteti cu adevarat interesati.

Netflix anunta oficial si ca a impartit Casa del Papel, Money Heist, in doua volume, unul care va fi oferit din 3 septembrie, si altul care va fi disponibil in 3 decembrie, strategia aceasta avand mare succes cu Lucifer. In ceea ce priveste lansarile viitoare, puteti vedea ca sunt programate lansarile pentru Sweet Tooth, Awake, Doctor Sleep, Workin’ Moms 5 in iunie, iar in iulie va fi lansat We the People, in timp ce Firefly Lane 2 a fost confirmat oficial.

Netflix are foarte multe surprize grozave pregatite pentru abonatii sai din toata Romania, si nu numai, asa ca ne asteapta cateva saptamani si luni “de foc” cu toate aceste lansari care vor avea loc in platforma sa.