Netflix: Radicala Decizie Oficiala ce a Surprins Toata Lumea

Netflix jupiter

Netflix a anuntat in mod oficial o decizie radicala care a luat pe toata lumea prin surprindere pentru ca a venit “de nicaieri” si ne arata ca uneori compania nu are chiar atat de multa rabdare. Pe 7 mai cei de la Netflix au lansat serialul Jupiter’s Lecagy in cadrul platformei, el avand in centru un grup de super eroi care lupta pentru protejarea Pamantului, fara actori extrem de cunoscuti in rolurile principale, dar cu cativa care s-au facut remarcati la Hollywood.

Netflix a luat decizia de a nu produce si un al doile sezon al acestui serial dupa ce a cheltuit impresionanta suma de 200 de milioane de dolari pentru a produce singurele 8 episoade din Jupiter’s Legacy. Netflix va transforma totusi serialul intr-o antologie, iar asta pentru ca pregateste un alt serial cu denumirea Supercrooks, el facand parte din aceeasi lume magica din care a luat nastere Jupiter’s Legasy, deci fanii seriei n-ar trebui sa fie total dezamagiti.

Netflix: Radicala Decizie Oficiala ce a Surprins Toata Lumea

Netflix a promovat Jupiter’s Legacy ca un serial extrem de interesant care ar trebui urmarit de catre toata lumea, si el a fost pentru o scurta perioada de timp in topul celor mai urmarite creatii din platforma. In ciuda acestui lucru, oamenii au primit cu pareri mixte Jupiter’s Legacy, astfel ca Netflix a decis ca nu merita sa investeasca sute de milioane de dolari si intr-un al doilea sezon, preferand sa se concentreze pe altceva care sa ii aduca bani.

Netflix surprinde cu aceasta decizie pentru ca ales sa mentina in productie seriale care au avut chiar mai putin succes, doar ca acolo probabil a fost vorba despre costuri de productie mult mai mici. Realitatea, este ca a plati 200 de milioane de dolari pe 8 episoade ale unui serial reprezinta o investitie colosala care ar trebui sa aduca si rezultate pe masura, insa in cazul Jupiter’s Legacy se pare ca situatia a fost departe de cea dorita.

Netflix mai lucreaza la multe alte productii foarte interesante, fie ca este vorba despre filme, sau seriale, asa ca ramane sa vedem ce anume va mai fi oferit in urmatoarele saptamani si luni.