DIGI Romania: Noua Importanta Decizie Oficiala pentru Romani

DIGI Romania innoire

DIGI Romania a luat o foarte importanta decizie de pe urma careia pot profita foarte multi romani din toata tara, si e una pe care nu a anuntat-o in mod public, desi efectele sale inca raman active. Mai exact, cei de la DIGI Romania au luat decizia de a prelungi campania de portare pe care a lansat-o in luna aprilie, ea fiind initial anuntata ca urmand a se desfasura doar pana pe 31 mai, dar acum a fost extinsa pana la jumatatea acestei luni in toata Romania.

DIGI Romania incearca sa obtina cat poate de mult de la aceasta campanie pe care o desfasoara in Romania in momentul de fata, iar asta in conditiile in care e posibil sa fi avut succes urias cu ea. ANCOM nu a publicat inca datele privind portarile facute in luna mai in Romania, dar in aprilie DIGI Romania a avut parte de aproape 48.000 de portari facute in reteaua sa, si e foarte posibil ca in mai lucrurile sa fi stat la fel, daca nu chiar mai bine decat atat.

DIGI Romania: Noua Importanta Decizie Oficiala pentru Romani

DIGI Romania vrea sa ramana lider pe piata de portari din Romania inclusiv in cursul anului 2021, iar prelungirea acestei campanii are fix acest rol, mai ales ca o pune deasupra celor de la Telekom, principali cocnurenti in aceasta cursa. DIGI Romania le ofera romanilor posibilitatea de a se porta in reteaua sa si de a beneficia de cele mai ieftine abonamente de telefonie mobila din Romania, inclusiv de cel mai ieftin internet 5G din Europa, daca nu ma insel.

DIGI Romania a reusit cu aceste tactici sa atraga sute de mii de clienti noi in fiecare an in tara noastra, si va continua sa mearga in aceeasi directie daca ramane ferma pe pozitie cu strategiile de portare. DIGI Romania nu are decat de castigat din ceea ce face in momentul de fata, astfel ca vom vedea cu siguranta si alte campanii similare pana la finalul anului, daca aceasta de acum nu va fi prelungita din nou pana la finalul lunii iunie.

DIGI Romania ofera conditii de portare extrem de avantajoase pentru toti romanii care sunt dornici sa vina in reteaua sa, si inclusiv cei care au companii pot profita de ele.