Surpriza de la Posta Romana, ce Nu Stiau foarte Multi Romani

Surpriza Posta Romana timbre personalizate

Posta Romana are un anunt surprinzator pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa le ofere ceva ce mai nimeni nu credea ca este posibil, dar care iata ca vine ca un lucru de care oricine ar putea profita, daca are nevoie.

Posta Romana le spune romanilor din toata tara ca daca urmeaza sa faca o nunta, atunci isi pot personaliza plicurile pentru invitatii cu timbre care contin pozele lor, ceva inedit care mai mult ca sigur va atrage atentia invitatilor care le primesc.

“Serviciul MyMark ofera clientilor (persoanelor fizice sau juridice) posibilitatea de a utiliza imagini personalizate pentru a crea etichete tip timbru care pot fi lipite pe plicurile cu corespondenta transmise la diverse ocazii (invitatii la evenimente speciale, evenimente de afaceri etc.)

Etichetele personalizate tip timbru MyMark nu au valoare postala si nu pot fi utilizate pentru plata efectuarii serviciilor de corespondenta ale Postei Romane.
Pentru expedierea trimiterilor postale personalizate cu etichete tip timbru MyMark este necesara plata serviciilor postale conform tarifelor in vigoare.”