Mesajul de la Posta Romana cu Privire la Plata Rovinietei

Mesajul Posta Romana taxa rovinieta

Posta Romana are un mesaj important pentru Romani cu privire la plata rovinietei, si in cazul in care n-ati aflat pana acum, puteti face asta la oricare dintre oficiile postale din tara noastra, in doar cateva minute fiind achitata aceasta obligatie.

Posta Romana spune ca oricine isi poate indeplini obligatia de achizitie a unei roviniete pentru a circula pe drumurile publice, insa trebuie sa va uitati pentru a vedea daca oficiul postal in care mergeti este unul care vinde, sau nu, roviniete.

“Se apropie weekendul! Pregătește-te din timp de concediu și nu uita de rovinietă!
Plătește taxa de drum la orice oficiu poștal abilitat să emită roviniete electronice pentru toate tipurile de autovehicule și bucură-te de vacanță alături de cei dragi!

Poşta Română este distribuitor autorizat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. (C.N.A.I.R. S.A.) pentru emiterea şi încasarea tarifului de utilizare a reţelei de drumuri naţionale din România (rovinieta)

Poşta Română oferă posibilitatea achiziţionării rovinietei direct de la oficiile poştale abilitate sau prin intermediul Catalogului Electronic al Poştei Române, disponibil în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice).”