Android: Anuntul Oficial al Google cu o Premiera Importanta

Android interes

Android este cel mai folosit sistem de operare pentru telefoane mobile, aproape peste 3 miliarde de dispozitive, si nu doar telefoane, rulandu-l in momentul de fata in intreaga lume. Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la Google lucreaza in momentul de fata la versiunea 12 a sistemului de operare, ea fiind in plin proces de dezvoltare pentru toti cei interesati, iar conform vicepresedintelui echipei care lucreaza la dezvoltarea sa, interesul pentru ea este la un nivel record.

Android a inregistrat in cazul versiunii beta 2, lansate pe 9 iunie, un record de descarcari din partea celor care sunt interesati de sistemul de operare, ceva care arata ca schimbarile oferite sunt importante. N-au fost dezvaluite si cifre cu privire la numarul de descarcari inregistrate pentru aceasta versiune beta a Android in comparatie cu altele anterioare, insa anuntul in sine ne arata ca exista interes foarte mare din partea foarte multor oameni.

Android: Anuntul Oficial al Google cu o Premiera Importanta

Android are in versiunea 12 facute extrem de multe schimbari pentru toti utilizatorii din intreaga lume, fie ca ei folosesc sistemul de operare pe telefoane, sau tablete. DE la design si pana la functii, exista multe noutati despre care ar trebui sa stiti, cei de la Google dorind sa transforme Android intr-un sistem de operare care sa fie o alternativa si mai buna pentru iOS, iar oamenii ne arata ca sunt interesati de ideile pe care inginerii Google le au cu privire la schimbari.

Android se schimba foarte mult in aceasta perioada, cei de la Google dorind sa le ofere oamenilor din intreaga lume noi experiente de care sa se poata bucura in propriile telefoane mobile. Va fi interesant de vazut cat de mare va fi interesul si pentru viitoarele versiuni beta pe masura ce Google va mai face schimbari pentru Android, insa in baza a ceea ce vedem acum se pare ca versiunea 12 se anunta a fi un real succes pentru compania americana.

Android va avea versiunea 12 lansata undeva prin luna august, insa marea majoritate a producatorilor de telefoane vor oferi update-ul abia pe final de an pentru clientii lor.