Auchan: Schimbarea Oficiala pentru Milioane dintre Clienti

Auchan graba

Auchan a anuntat in mod oficial o schimbare foarte importanta care vizeaza milioane de romani din toata tara, iar daca iti faci cumparaturile de la lantul de hypermarekt-uri, ar trebui sa stii ce se modifica. In baza acestei decizii pe care Auchan a luat-o pentru clientii sai din toata Romania, lantul de hypermarket-uri va livra comenzile clientilor chiar in ziua in care acestea au fost facute, astfel ca poti beneficia in doar cateva ore de produsele dorite.

Auchan a facut aceasta schimbare foarte importanta pentru a-i ajuta pe clientii sai din toata Romania sa beneficieze de livrare rapida pentru produsele pe care le doresc cu adevarat in momentul de fata. Auchan spune ca orice comanda facuta pana la ora 12:00 in cursul unei zile va fi livrata in aceeasi zi de catre curierii sai, cu exceptia catorva magazine din Bucuresti, unde acest lucru se pare ca nu este posibil in momentul de fata, dar poate ca va fi in viitor.

Auchan: Schimbarea Oficiala pentru Milioane dintre Clienti

Auchan graba livrari

Auchan surprinde cu aceasta decizie, lantul de hypermarket-uri concentrandu-se pana acum pe cu totul alte metode de a-si convinge clientii saisi faca in mod constant cumparaturile din magazinele sale. Acum lucrurile se schimba in bine pentru toata lumea, astfel ca livrarea in aceeasi zi a comenzilor ar putea convinge mai multa lume sa profite de magazinul sau online, dar si de reducerile speciale care sunt disponibile in momentul de fata pentru toata lumea.

Auchan nu se foloseste de binecunoscutele aplicatii care livreaza cumparaturile romanilor in propriile lor case, astfel ca livreaza cu proprii curieri tot ceea ce cumparam din magazinele sale. Spre deosebire de servicii ca Bringo, Glovo, sau Tazz, cei de la Auchan livreaza totusi produsele ceva mai greu, asa ca e bine sa luati si acest lucru in considerare cand vine vorba despre comandarea produselor pe care le are in magazin acum.

Auchan are pe website-ul sau o varietate de reduceri de care se pot bucura oricare dintre clientii din toata Romania, si ar trebui sa profitati de promotiile speciale, mai ales daca aveti si un card in MyClub.