Kaufland: Mesajul Oficial pentru Romani, ce Primesc Gratuit

Kaufland taur

Kaufland a publicat un nou mesaj oficial pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca vara aceasta a decis sa le mai ofere ceva gratuit, ceva de care mai mult ca sigur foarte multi se vor bucura. Kaufland vrea sa transforme vara intr-una cu adevarat fierbinte pentru milioanele de romani care ajung in locatiile sale din toata tara in fiecare zi, astfel ca a decis sa intre intr-un parteneriat cu Red Bull pentru a le oferi romanilor o serie de premii foarte interesante.

Kaufland a anuntat in mod oficial aceasta noua promotie care este valabila pentru romanii din toata tara, iar prin intermediul sau putem primi gratuit o serie de premii extrem de interesante. Mai exact, cei de la Kaufland si Red Bull au decis sa le ofere romanilor 5 console XBOS One S de 1 TB, impreuna cu 300 de kituri de fani motorsport compuse dintr-o sapca si un rucsac, deci vorbim despre un numar total de 305 premii care vor fi oferite gratuit romanilor.

Kaufland: Mesajul Oficial pentru Romani, ce Primesc Gratuit

Kaufland colaboreaza cu Red Bull in aceasta campanie, deci romanii care vor sa se inscrie in promotie trebuie sa cumpere produse ale celebrului producator de bauturi energizante. Conform regulamentului de participare, romanii care sunt dornici sa participe la promotia celor de la Kaufland trebuie sa cumpere cel putin doua produse Red Bull pana in data de 6 iulie din magazinele sale, sa se inscrie pe website-ul producatorului prin formularul de participare, si sa pastreze bonul de cumparaturi.

Kaufland este partener al celor de la Red Bull in aceasta campanie, insa producatorul de bauturi energizante este cel care va alege castigatorii care vor beneficia de consolele XBOS One S, sau de kiturile de fani motorsoport. In aceasta idee, trebuie sa stiti ca nu de la Kaufland ar trebui sa asteptati sa fiti alesi drept castigatori, ci de la Red Bull, astfel ca trebuie sa aflati informatii cu privire la regulamentul de participare direct de la producator.

Kaufland mai are si alte promotii in plina desfasurare in momentul de fata, asa ca puteti sa va inscrieti inclusiv in celelalte pentru a vedea ce sanse aveti de a primi ceva gratuit.