Vodafone: Important Anunt Oficial care a Surprins Multa Lume

Vodafone sustenabil

Vodafone a publicat un foarte important anunt oficial care a surprins si foarte multa lume, iar asta in conditiile in care compania a facut o serie de schimbari foarte importante. Mai exact, cei de la Vodafone au promis cu nu foarte mult timp in urma ca vor sa devina reteaua de telecomunicatii cea mai “verde” din Europa, si acum incep sa se tina de cuvant din acest punct de vedere.

Vodafone progreseaza foarte serios in initiativa pe care a anuntat-o, iar asta in conditiile in care a trebui sa faca si investitii serioase pentru a ajunge in acest punct pana la urma. Vodafone a anuntat ca incepand cu data de 1 iulie devine cea mai mare retea din EUropa care foloseste in proportie de 100% energie din surse regenerabile, adica produsa doar prin forta apei, sau a vantului, ceva ce desigur ca este foarte greu de realizat intr-o asemenea masura.

Vodafone: Important Anunt Oficial care a Surprins Multa Lume

Vodafone si-a propus cu nu foarte mult timp in urma sa devina una dintre companiile care lucreaza cel mai mult la protejarea planetei, iar initiativele pe care le tot are merg direct in acest scop. Vodafone este activa in 12 piete din toata Europa in momentul de fata, si desigur ca nu e usor sa gasesti peste tot surse de energie regenerabila, in special in Europa de Est, acolo unde nu se pune chiar atat de mare pret pe protejarea planetei.

Vodafone incearca totusi sa se tina de cuvant si sa faca tot ceea ce poate pentru a proteja planeta, iar initiativa de acum este una demna de a fi luata in seama, cei de la Orange incercand sa faca fix acelasi lucru. Atat Vodafone, cat si Orange desfasoare diverse proiecte importante prin care incearca sa isi reduca amprenta de carbon, iar asta nu doar prin desfasurare activitatii, ci si prin initiative menite sa-i convinga pe clienti sa reduca consumul de energie.

Vodafone are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la aceasta initiativa, asa ca puteti merge acolo pentru a afla toate informatiile despre care ar trebui sa stiti chiar acum.