Kaufland: Alerta Oficiala Emisa pentru Clientii din Romania

Kaufland preventie

Kaufland a emis o alerta oficiala care vizeaza clientii din Romania, iar daca esti obisnuit sa iti cumperi produsele din cadrul magazinelor lantului, atunci ar fi bine sa stii ce a anuntat compania. Kaufland isi alerteaza clientii din toata tara in legatura cu un produs pe care a decis sa il retraga de la vanzare din cauza faptului ca reprezinta un risc pentru copii, decizia fiind una extrem de importanta pentru ca din cauza defectului pot fi raniti cei mici in folosirea sa.

Kaufland nu este la prima alerta de acest gen, de-a lungul timpului lantul de hypermarket-uri luand decizii similare pentru binele clientilor din toata Romania, si asta e cel mai important. Kaufland a emis o alerta pentru un leaga pentru copii care a fost vandut timp de 3 ani de zile in cadrul magazinelor sale din toata tara, deci e posibil ca un numar mare de oameni sa fi cumparat produsul pana in momentul de fata, insa nu se stie cati au si fost afectati de el.

Kaufland: Alerta Oficiala Emisa pentru Clientii din Romania

Kaufland preventie retragere

Kaufland spune ca in anumite conditii de folosire, clemele de prindere ale piesei din mijlocul leaganului se pot desprinde, iar copilul care ar trebui sa stea fix si protejat in acel leagan ar putea sa cada si sa se raneasca. A fost totusi nevoie de aproape 4 ani de zile pentru ca in final Kaufland sa decida sa emita aceasta alerta, chiar daca produsul nu mai este vandut de aproape 1 an de zile de catre companie in Romania, deci e posibil ca oamenii sa se planga in continuare de el.

Kaufland spune ca oricare dintre clientii care au cumparat acest produs il pot returna in magazinele sale pentru a-si primi banii inapoi, chiar daca nu mai au bonul de cumparaturi, ceea ce e normal dupa atat de mult timp. Aceasta procedura prin care Kaufland returneaza banii pentru aceste produse chiar daca in final clientii nu mai au bonurile de cumparaturi este una foarte buna pentru ca in final ajuta oamenii sa isi recupereze banii cheltuiti pentru a cumpara alt produs.

Kaufland ofera informatii despre aceasta campanie inclusiv la zonele de informatii din oricare dintre magazinele sale, asa ca puteti merge inclusiv acolo pentru a cere detalii in legatura cu tot.