Schimbari de la Posta Romana, Anuntul pentru Toata Romania

Schimbari Posta Romana colete internationale

Posta Romana a anuntat o serie de schimbari importante pentru toata Romania, ele urmand a intra in vigoare incepand cu data de 5 iulie, iar mai jos puteti vedea ca este vorba despre modificari pentru felul in care sunt trimise si primite coletele internationale.

“Compania Naţională Poşta Română aduce la cunoştinţa clienţilor săi că din luna iulie a.c., se schimbă datele privind admiterea serviciului internațional de corespondență, imprimat mic și prioritar.

Începând cu data de 5 iulie 2021, intră în vigoare noile date privind: admiterea serviciului internațional de corespondență imprimat și pachet mic PRIORITAR, limita maximă pentru serviciul de valoare declarată și admiterea sau nu a serviciului suplimentar ”Predare în mână proprie”, pentru corespondență, imprimat și pachet mic internațional RECOMANDAT sau cu valoare declarată.

De asemenea, cu aceeași dată, se schimbă și datele privind limitele maxime admise pentru greutate, valoare declarată, limitele de dimensiuni pentru colete simple și voluminoase, cât și admiterea sau nu, a serviciilor suplimentare Post Restant, Confirmare de Primire și Fragil, pentru colete internaționale PRIORITARE.

Având în vedere efectele pandemiei SARS-CoV-2, o serie de destinații internaționale oferite de Poșta Română la prezentare sunt temporar suspendate. Pentru a nu întâmpina greutăți în expedierea/primirea trimiterilor internaționale, vă invităm să urmăriți comunicatele CNPR, în care lista destinațiilor suspendate este actualizată permanent.”