GTA 6: Multi Fani Blocati de un Anunt Extrem de Dezamagitor

GTA 6 baza

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri in momentul de fata, extrem de multa lume fiind dornica sa joace noul titlu la care Rockstar Games lucreaza in momentul de fata, insa din pacate se pare ca avem foarte mult de asteptat pentru lansarea sa.

GTA 6 ar putea fi lansat abia prin 2024 sau 2025, noul joc al companiei Rockstar Games fiind abia in fazele incipiente ale procesului de dezvoltare, asa cum au mai spus unele zvonuri, astfel ca nu asteptam aparitia sa foarte curand.

GTA 6 este dezvoltat mult mai greu decat versiunea anterioara din doua motive foarte importante, primul avand la baza dorinta companiei Rockstar Games de a nu ii obliga pe angajati sa lucreze peste program pentru perioade lungi de timp pentru a finaliza jocul.

GTA 6 va fi lansat mai tarziu decat se asteapta foarte multa lume si din cauza faptului ca Rockstar Games isi doreste ca lansarea sa aiba loc abia dupa ce XBOX Series X si Playstation 5 au deja o baza solida de utilicatori pentru a exista oameni care sa se bucure de tot ceea ce are de oferit jocul.

GTA 6 va fi, deci, lansat la peste 10 ani distanta de titlul initial, astfel ca vorbim despre o asteptare neobisnuit de lunga pentru noul titlu al companiei americane, iar oamenii sunt dezamagiti de ceea ce se intampla, dar asta n-ar trebui sa fie o foarte mare surpriza.