Vodafone: Atentionarea Oficiala pentru Clientii din Romania

Vodafone verificare

Vodafone transmite astazi un mesaj foarte important pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o situatie care ar trebui sa fie in atentia multora dintre cei care ii folosesc serviciile. La fel ca si alti operatori de telecomunicatii din Romania, cei de la Vodafone au decis sa le spuna clientilor despre faptul ca daca intentioneaza sa plece intr-o vacanta in afara Romaniei, atunci ar trebui as verifice daca au roaming-ul activ pentru cartela, sau abonament.

Vodafone vine cu aceasta atentionare in momentul de fata pentru ca exista posibilitatea ca in anumite situatii sa existe probleme pentru clientii care-i folosesc serviciile in tara noastra. Vorbim despre situatia in care clientii celor de la Vodafone ajung intr-o tara straina si nu au posibilitatea de a mai folosi serviciile de telefonie mobila deoarece nu au roaming-ul activ si sunt, desigur, in imposibilitatea de a il activa de la distanta fara conexiune de date.

Vodafone: Atentionarea Oficiala pentru Clientii din Romania

Vodafone spune ca oricare dintre clientii care au servicii de telefonie mobila poate verifica foarte usor daca are acces la roaming prin aplicatia MyVodafone, sau prin numerele scurte *100# si *222. Daca descoperiti ca nu aveti activa optiunea de roaming in momentul de fata, atunci aveti optiunea de a il activa foarte rapid tot prin aplicatia MyVodafone, sau prin sistemul cost control pe care operatorul il are disponibil pentru noi toti clientii acum.

Vodafone stie foarte bine cat de mari pot fi problemele pentru clienti daca nu au posibilitatea de a folosi serviciile de telefonie mobila in roaming, astfel ca aceasta atentionare ar trebui sa fie una serioasa pentru multa lume. E bine sa faceti aceasta verificare indiferent de la cine aveti abonamentul de telefonie mobila, iar asta pentru ca orice operator pot aparea probleme de acest gen, serviciile de roaming nefiind automat activate la Vodafone, sau la altii.

Vodafone nu afe abonamente foarte ieftine, insa pot exista unele pentru care sa nu fie disponibila vreo optiune pentru roaming, la cartele existand sigur aceasta problema.