Carrefour: Decizia Oficiala, ce le Ofera Gratuit Clientilor

Carrefour sanatos

Carrefour a anuntat o decizie oficiala pe care a luat-o pentru clientii sai din toata Romania, si le ofera gratuit ceva ce putini se asteptau sa primeasca in aceasta perioada din an de la lantul de hypermarket-uri. Mai exact, cei de la Carrefour ii provoaca pe romanii din toata tara sa cumpere produse bio din oricare dintre magazinele sale din Romania, iar in schimb le ofera vouchere valorice in aplicatia pe care o ofera pentru telefoanele iPhone si Android.

Carrefour anunta aceasta promotie oficiala pentru clientii din Romania in ideea de a ii notifica pe toti clientii in legatura cu beneficiile oferite gratuit atunci cand fac cumparaturile din magazinele sale. Puteti vedea mai jos ca pentru produse de 50 de LEI din gama bio care sunt cumparate de la Carrefour, compania ofera vouchere de 15 LEI in aplicatia pentru telefoane, si merita sa profitati de aceasta promotie pentru a cosnuma si produse bio.

Carrefour: Decizia Oficiala, ce le Ofera Gratuit Clientilor

Carrefour are un numar limitat de produse bio pe care le vinde pentru clientii sai din toata Romania in momentul de fata, astfel ca trebuie sa va orientati in functie de ceea ce este oferit la rafturi. Pentru a putea beneficia de aceasta promotie pe care Carrefour o desfasoara in momentul de fata este necesar sa aveti aplicatia sa si sa fiti inrgistrati in ea pentru a putea inregistra plata produselor bio, dar si pentru a primi voucherul in baza achizitiei.

Carrefour a gandit aceasta campanie pentru a ajuta romanii sa incerce produsele bio facute de catre producatorii locali, ele fiind extrem de importante pentru destul de multi oameni. Avand in vedere ca acestea sunt puse la dispozitia noastra inclusiv cu vouchere primite la cumparaturi de 50 de LEI, nu prea exista motive sa ignorati ceea ce ofera in momentul de fata cei de la Carrefour pentru toti romanii, si ar fi bine sa profitati acum de promotie.

Carrefour are mai multe detalii despre aceasta oferta chiar in cadrul website-ului sau, sau in aplicatie, asa ca puteti afla in ambele tot ceea ce ar trebui sa stiti despre ele.