CEC Bank: Noua ATENTIONARE Oficiala pentru Clientii Romani

CEC Bank scuze

CEC Bank a publicat cu doar cateva minute in urma o atentionare oficiala noua pentru toti clientii sai din toata Romania si vorbim despre ceva care ar trebui sa fie in atentia tuturor acum. In mod destul de neobisnuit cei de la CEC Bank au anuntat ca vor face lucrari de mentenanta pentru serviciile proprii in aceasta seara intre orele 19:00 si 21:00, iar asta in timp ce in mod normal lucrarile de mentenanta se fac in mijlocul noptii pentru ca impactul sa fie minim asupra clientilor.

CEC Bank emite aceasta atentionare pentru ca exista posibilitatea ca unii dintre clientii sai sa fie afectati de ceea ce se intampla peste doar cateva ore, asa ca e bine sa fiti pregatiti pentru tot. De obicei in cadrul acestor lucrari de mentenanta unele servicii devin indisponibile, insa CEC Bank spune mai jos ca ar trebui sa putem folosi in continuare cardurile fara probleme, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru toata lumea in momentul de fata.

CEC Bank: Noua ATENTIONARE Oficiala pentru Clientii Romani

CEC Bank nu spune exact la ce va lucra pentru a face imbunatatiri, deci nu stim absolut nimic din acest punct de vedere, insa e de asteptat sa avem parte de surprize bune la final. Cei de la CEC Bank ar trebui sa mentina in parametri normali de functionare serviciile in baza carora sunt facute plati la POS-uri, tranzactii online, etc, iar asta pentru ca orele la care se fac lucrarile sunt de obicei cele in care multi folosesc aceste servicii in mod activ.

CEC Bank nu a mai facut de ceva vreme lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera pentru clientii din Romania, astfel ca vorbim despre ceva ce nu se intampla chiar atat de des la banca. In ciuda acestui lucru, este bine sa fiti pregatiti pentru orice fel de probleme ar putea aparea in urma acestor lucrari de mentenanta pe care CEC Bank le desfasoara, si daca aveti de platit ceva, ar fi bine sa aveti bani scosi de la bancomate in prealabil.

CEC Bank nu are deocamdata alte detalii decat cele de mai sus publicate pentru clienti, asa ca ramane sa vedem daca vor mai fi dezvaluite si alte detalii de catre banca pentru noi.