Android: Anuntul Oficial, Schimbarea COLOSALA de la Google

Android transformational

Android are anuntata in mod oficial o schimbare colosala de catre compania Google pentru utilizatorii de telefoane din toata lumea, iar asta in contextul in care vorbim despre noi surprize oferite constant. De aceasta data cei de la Google vor sa imbunatateasca experienta de care au parte utilizatorii de telefoane Android in cele mai folosite aplicatii care sunt distribuite prin Google Play Store, adica jocurile, si modificarile vor fi unele pe masura asteptarilor oamenilor.

Android are anuntata pentru luni prezentarea acestei noi schimbari majore la care cei de la Google lucreaza de ceva vreme, iar conform datelor care sunt disponibile, ea ar urma sa fie una care va transforma expreienta oferita. Cei de la Google dau de inteles ca ar urma sa le permita utilizatorilor de telefoane Android sa descarce partial jocurile pe care le instaleaza in telefoane, si eventual sa poata incepe sa se joace inainte ca anumite componente ale lor sa fie descarcate.

Android: Anuntul Oficial, Schimbarea COLOSALA de la Google

Android nu ar avea aici parte de un concept complet nou, el fiind dezvaluit si in trecut de catre alti producatori de sisteme de operare pentru telefoane mobile, dar acum lucrurile par sa fie gandite usor diferit. Mai mult, se pare ca Google vrea sa le permita utilizatorilor inclusiv sa-si personalizeze experienta de care au parte atunci cand se joaca pe telefoanele Android, insa nu e deocamdata foarte clar cum anume ar trebui sa fie oferit totul pentru noi.

“Utilizatorii doresc să înceapă să se joace imediat, dar pe măsură ce calitatea jocului se îmbunătățește, dimensiunea lor crește, ducând la descărcări lungi și plictisitoare. Aflați despre investiția noastră continuă în spațiul de livrare și impactul acesteia asupra experienței utilizatorului, în timp ce dezvăluim o caracteristică de transformare pentru dispozitivele Android 12, anunțăm noi caracteristici construite pe partea de sus a Play Asset Delivery și împărtășim povești de succes ale partenerilor. Jucătorii doresc să-și personalizeze experiența pentru o rată de cadre mai mare sau pentru economii mai mari de baterii. Android 12 a introdus noi API-uri pentru jocuri pentru a răspunde preferințelor utilizatorilor. Integrează-ți și testează-ți jocul astăzi pentru a te pregăti pentru lansările viitoare ale telefonului.”

Android e cunoscut ca fiind o foarte mare “bataie de cap” pentru dezvoltatori din cauza numeroaselor modele diferite de telefoane pentru care ar trebui sa fie implementat suport de catre ei. Nu e exclus ca aceasta modificare noua de la Google sa simplifice si viata dezvoltatorilor de telefoane cu sistem de operare Android, asa ca trebuie sa asteptam doar pana luni pentru a vedea ce anume a fost pregatit de catre compania americana.

Android va avea aceasta modificare majora oferita ca parte a versiunii 12 pe care compania o va lansa in cursul lunii viitoare, deci mai avem putin de asteptat pana cand totul va deveni oficial pentru noi.