BCR Romania: IMPORTANTA Veste Oficiala pentru Toti Clientii

BCR Romania refacere

BCR Romania a publicat o foarte importanta veste oficiala care ii vizeaza pe toti romanii din toata tara, iar daca te numeri printre cei care foloseste serviciile bancii, atunci ar trebui sa stii ce se intampla. Cei de la BCR Romania spun ca in cazul in care este nevoie sa iti schimbi unul dintre cardurile emise deja de catre banca, atunci vei putea alege sa-l primesti acasa, iar din aplicatia George poti face toata aceasta procedura si selectarea adresei de livrare.

BCR Romania a simplificat foarte mult procesele de acest gen pentru a le permite romanilor sa se bucure de o experienta mult mai buna cand vine vorba despre schimbarea cardurilor bancare pe care le folosesc. Asta inseamna si ca acum putem face totul din aplicatia pentru mobile banking fara a mai merge in vreuna dintre locatiile BCR Romania din tara noastra, iar asa ne simplificam foarte mult acest proces de a inlocui un card expirat.

BCR Romania: IMPORTANTA Veste Oficiala pentru Toti Clientii

BCR Romania a actualizat aplicatia George pentru iPhone si Android de ceva vreme pentru a facilita aceasta functionalitate, astfel ca oricine este interesat sa se bucure de aceste servicii, o poate face. Integrarea in cadrul aplicatiei George a functiilor care ne permit sa emitem cardurile expirate pentru a le putea avea livrate acasa este o schimbare pe care nu doar BCR Romania o face intr-o aplicatie de mobile banking, ci e ceva ce am vazut si de la alte banci.

BCR Romania stie foarte bine cat de important este pentru clientii sai sa se poata bucura de servicii de mobile banking atat de simple si de usor de folosit, totul fiind gandit pentru experienta buna a clientilor. BCR Romania explica mai sus inclusiv intr-un tutorial cum anume trebuie sa procedeze toti clientii care sunt interesati sa isi reinnoiasca un card direct din aplicatia George, astfel ca stiti acum si care sunt pasii pe care ar trebui sa ii urmati.

BCR Romania le permite clientilor sa faca mult mai multe actiuni din aplicatia George decat stiu foarte multi dintre ei, asa ca trebuie sa va uitati la lista de functii care sunt oferite.