DIGI Romania: Anunt Oficial, ATENTIONAREA de care Nu Stiai

DIGI Romania supraveghere

DIGI Romania are un anunt oficial foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, iar despre el trebuie sa stii pentru ca are menirea de a te ajuta sa eviti o serie de probleme complicate. Mai exact, cei de la DIGI Romania ofera pe website-ul propriu o serie de informatii importante cu privire la ceea ce ar trebui sa stie clientii care au sisteme de supraveghere si vor sa acceseze de la distanta camerele prin care isi monitorizeaza locatia.

DIGI Romania vine cu aceste recomandari foarte importante deoarece in lipsa respectarii lor poate fi restrictionat accesul la internet pentru respectiva locatie, deci e bine sa respectati ce spune. Mai exact, DIGI Romania le spune clientilor din toata Romania ca daca au sisteme de supraveghere instalate intr-o locatie si conectate la internet prin infrastructura sa, ar trebui sa aiba in vedere o serie de informatii extrem de importante cu privire la securizarea lor.

DIGI Romania: Anunt Oficial, ATENTIONAREA de care Nu Stiai

DIGI Romania spune ca oricare dintre echipamentele de securitate folosite pentru supraveghere ar trebui sa aiba toate datele de logare modificate inainte de a fi conectate la internet. DIGI Romania spune ca daca s-a facut deja conectarea la internet prin infrastructura sa, ar trebui sa fie deconectate, schimbate toate datele de acces la ele si abia apoi ar trebui sa se faca reconectarea le internet pentru ca ele sa poata fi accesate de la distanta de oriunde.

DIGI Romania spune ca trebuie restrictionat numarul de porturi prin care se poate face administrarea de la distanta pentru aceste echipamente, dar si ca ar trebui dezactivate telnet si SSH pentru ele. DIGI Romania emite aceste recomandari pentru orice fel de echipamente DVR, NVR sau camera IP, iar daca ele nu sunt respectate se poate restrictiona accesul la conectarea din internet pentru a le administra, ceea ce nu toata lumea isi doreste.

DIGI Romania are toate aceste recomandari de securitate, plus altele pentru securizarea routerelor, disonibile direct pe website-ul sau chiar acum si oricine le poate consulta daca doreste asta.