Telekom: Anuntul Oficial, ce Ofera GRATUIT Zilnic Clientilor

Telekom actiuni

Telekom a publicat un anunt grozav pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a dezvaluit in mod oficial ceea ce ofera gratuit zilnic pentru cei care sunt dornici sa profite de tot. Mai exact, Telekom le readuce aminte clientilor despre faptul ca desfasoara o tombola speciala in aceasta perioada din an si are cate un premiu gratuit pe zi pentru toti romanii dornici sa profite de toate ofertele care sunt listate in momentul de fata pentru ei.

Telekom le spune clientilor din toate Romania si 5 metode prin care pot ajunge sa primeasca gratuit in fiecare zi tot ceea ce le ofera acum, iar vestile sunt extrem de bune pentru toata lumea. Puteti vedea mai jos mesajul pe care cei de la Telekom il transmit in momentul de fata, dar si premiile care sunt oferite in mod gratuit zilnic pentru toti clientii din tara, iar daca indepliniti conditii veti putea profita de tot ceea ce se ofera acum.

Telekom: Anuntul Oficial, ce Ofera GRATUIT Zilnic Clientilor

Telekom le spune clientilor ca zilnic pot castiga un Samsung GALAXY A21s, o pereche de casti Xiaomi Mi True Wireless, un acumulator extern ASUS ZenPower sau un aparat de popcorn. Telekom spune ca ofera zilnic doar cate unul dintre aceste premii pentru toti cei care sunt dornici sa profite si sa intreprinda una dintre cele 5 actiuni necesare pentru a putea participa in mod oficial la concursul desfasurat in momentul de fata de catre operator.

Telekom spune ca pentru a putae participa la aceasta tombola e necesar sa reincarcam o cartela, sa platim o factura, sa activam primirea facturii in format electronic, ori sa reinnoim sau sa schimbam abonamentul/planul tarifar. Telekom impune ca oricare dintre aceste actiuni sa fie intreprinsa doar prin intermediul aplicatiei MyAccount altfel nu puteti fi inscrisi in cadrul acestei promotii speciale pe care grupul de telecomunicatii o desfasoara.

Telekom nu e singurul operator de telecomunicatii care are o promotie de acest gen in momentul de fata, astfel ca puteti sa va uitati si la operatorul vostru pentru a vedea ce anume va poate oferi.