Telekom: TOTI Clientii Primesc 1 Beneficiu Special Important

Telekom urmarire

Telekom ofera un beneficiu special foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, atunci trebuie in mod neaparat sa profiti de ceea ce se prezinta in mesajul de mai jos. Mai exact, cei de la Telekom au lansat in cadrul aplicatiei MyTelekom sectiunea “Where’s My Technician”, iar cu ajutorul sau oricine poate sa vada unde se afla tehnicianul care urmeaza sa remedieze o problema pentru care s-a facut o programare.

Telekom a lansat aceasta functionalitate cu destule luni in urma, iar acum o readuce in atentia tuturor clientilor sai care sunt dornici sa profite de acest sistem pentru a sti cand trebuie sa stea acasa. Ideea e una excelenta, iar asta pentru ca de multe ori clientii nu stiu cand anume ar urma sa ajunga la ei tehnicianul care urmeaza sa rezolve problema pentru care a fost chemat, astfel ca aplicatia MyAccount ii ajuta sa fie acasa la momentul potrivit.

Telekom: TOTI Clientii Primesc 1 Beneficiu Special Important

Telekom stie foarte bine cat de important este pentru clienti sa fie prezenti acasa atunci cand trebuie pentru a primi tehnicienii, astfel ca decizia de a oferi aceasta aplicatie pentru toata lumea e una excelenta. Desigur ca doar cei care au probleme vor putea folosi beneficiul special pentru ca totul implica sesizarea unei probleme si programarea unei reparatii la care sa vina efectiv un tehnician al celor de la Telekom, dar cel mai bine e sa nu aveti nevoie de asa ceva.

Telekom e singurul operator de telecomunicatii din Romania care ofera una semenea tip de serviciu pentru clientii sai, astfel ca deocamdata la ceilalti nu exista ceva similar. Niciunul dintre operatorii concurenti ai Telekom nu a dat de inteles ca ar vrea sa ofere prea curand vreun serviciu de acest gen pentru clientii din Romania, asa ca nu ne putem astepta la altceva de la ei, desi nu e exclus sa vina cu surprize in perioada nu foarte indepartata.

Telekom are mai multe detalii despre aceasta noua functie speciala disponibile chiar in cadrul aplicatiei pe care o ofera pentru telefoanele cu sistem de operare iPhone si Android.