Telekom: Oficial, ce Ofera GRATUIT Zilnic Oricaror Clienti

Telekom purificator

Telekom a publicat astazi un nou anunt extrem de interesant pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca ofera gratuit in fiecare zi o serie de surprize de care oricine poate profita, daca e eligibil. Mai exact, cei de la Telekom isi anunta clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca zilnic pot castiga oricare dintre produsele de mai jos daca aleg sa isi reinnoiasca abonamentul folosind aplicatia MyAccount, toata procedura fiind extrem de simpla.

Telekom desfasoara de ceva vreme aceasta campanie speciala pentru clientii sai din toata Romania si ofera de multa vreme aceste produse in mod gratuit, insa desigur ca trebuie sa si profitati de tot daca le doriti. Doar clientii care isi reinnoiesc abonamentele prin aplicatia MyAccount pot primi gratuit premiile pe care Telekom le prezinta mai jos, astfel ca nu veti beneficia de sansa de a le primi daca faceti procedura prin oricare alta metoda.

Telekom: Oficial, ce Ofera GRATUIT Zilnic Oricaror Clienti

Telekom ofera gratuit zilnic purificatoare de aer cu Ozon, bratari de fitness Xiaomi Mi Band 5 sau boxe inteligente Google Home Mini, astfel ca nu exista motive reale sa nu profitati de aceasta promotie speciala. Conform celor de la Telekom, premiile sunt oferite in mod automat castigatorilor doar pentru ca aleg sa isi reinnoiasca un abonament prin aplicatia MyAccount, inscrierea fiind facuta in mod automat in momentul in care finalizati procedura.

Telekom nu ofera doar aceste produse in mod gratuit pentru clientii din toata Romania, ci si o multitudine de altele care pot fi primite doar daca faceti diverse actiuni prin aplicatia MyAccount. Puteti vedea in cadrul aplicatiei tot ceea ce este oferit gratuit de catre Telekom pentru toata lumea, asa ca nu trebuie sa vedeti daca puteti intreprinde oricare dintre actiuni pentru a va bucura de ceea ce operatorul de telecomunicatii ne ofera.

Telekom este singurul operator de telecomunicatii care ofera asemenea premii pentru clientii care intreprind diverse actiuni prin aplicatia MyAccount, astfel ca nu trebuie decat sa profitati de promotie.