Telekom: Decizia Oficiala, ce le Transmite Romanilor Acum

Telekom transfer

Telekom a facut un anunt special pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa le ofere romanilor ceva special in aceasta perioada din an, iar daca va intereseaza, ar trebui sa profitati de tot. Mai exact, cei de la Telekom au decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de o oferta speciala de portare in reteaua sa, iar daca va uitati mai jos, veti vedea de ce operatorul vine cu o promotie speciala pentru toata lumea.

Telekom coroboreaza aceasta oferta speciala cu perioada din an prin care trecem, adica spune ca a “topit” preturile pentru a le oferi romanilor optiunea de a se porta in retea la abonamente cu doar 5 euro pe luna. Vorbim despre abonamentul Nelimitat M al celor de la Telekom care este oferit in cadrul acestei promotii speciale, iar multumita lui clientii din toata Romania se pot bucura de beneficii la preturi neasteptat de bune acum.

Telekom: Decizia Oficiala, ce le Transmite Romanilor Acum

Telekom spune ca aceasta oferta speciala este disponibila doar in cazul in care doriti sa va portati de la cartela pana pe data de 31 iulie, deci aveti o perioada foarte limitata de timp pentru a profita de tot. Asta nu este o surpriza pentru ca de obicei ofertele de acest gen sunt disponibile pentru o perioada limitata de timp, insa nu numai la Telekom, ci si la alti operatori de telecomunicatii, deci situatia e cam la fel peste tot pentru a atrage rapid clientii.

Telekom are cu aceasta oferta preturi mai apropiate de cele pe care le ofera DIGI pentru clientii sai din Romania, astfel ca daca nu stiati daca ar trebui sa profitati de tot, poate ca ar fi ocazia sa va uitati cu atentie la promotie. Telekom stie foarte bine ca exista multi romani care sunt dornici sa cumpere ieftin produsele dorite, si n-ar strica sa nu ratati aceasta ocazie pentru a cumpara fix ceea ce va intereseaza de la operatorul de telecomunicatii acum.

Telekom are mai multe detalii despre promotia sa disponibile chiar in cadrul website-ului sau, asa ca puteti merge acolo pentru a descoperi toate detaliile importante in legatura cu oferta.