Orange: Bonusul Gratuit de care Multi Clienti Nu Stiu Inca

Orange gasire

Orange le ofera clientilor din toata Romania un bonus gratuit foarte important, insa din pacate nu toti clientii din Romania stiu exact ce pot primi de la operatorul de telecomunicatii. Vorbim despre faptul ca Orange a decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a primi internet gratuit, cu detalii in aceasta pagina, aceasta promotie speciala fiind gandita pentru cei care vara calatoresc in diverse locatii din Romania si au nevoie de internet rapid si sigur.

Orange a surprins foarte multa lume cu decizia de a le oferi clientilor un bonus de acest gen, insa din pacate chiar si asa nu toti clientii stiu despre el, asa ca ar fi bine sa aflati ceea ce puteti primi. Conform celor de la Orange, clientii de cartele prepay care sunt interesati de aceasta promotie pot primi 100 GB de internet gratuit pentru trei luni de zile, sau 7 zile de internet nelimitat, in functie de ceea ce au nevoie pentru a beneficia de internet de calitate pentru o perioada lunga de timp.

Orange: Bonusul Gratuit de care Multi Clienti Nu Stiu Inca

Orange nu ofera acelasi lucru si pentru abonatii sai din toata Romania, care platesc oricum mai mult pentru serviciile de care se bucura, astfel ca din pacate ei sunt lasati deoparte de catre operator. Cei care au cartele prepay trebuie sa isi activeze o extraoptiune de minim 6 euro pentru a beneficia de acest bonus de trafic de internet, iar desigur ca atunci cand activeaza optiunea de la Orange primesc oricum foarte mult trafic de internet lunar.

Orange a inceput de ceva vreme sa aiba divere promotii speciale pentru clienti, dar si beneficii tot mai mari, astfel ca e destul de greu pentru un client sa nu beneficieze de foarte mult trafic de internet. Cei de la Orange stiu foarte bine cat de important este traficul de internet in cantitati mari pentru clientii sai din toata tara, asa ca e bine sa nu ratati aceasta promotie grozava de acum.

Orange ofera pe website-ul sau toate detaliile cu privire la aceasta promotie speciala, deci puteti sa va bucurati de toate beneficiile chiar in acest moment in toata Romania.