Orange: Mesajul Oficial, Cati Bani le Returneaza Clientilor

Orange calatorie

Orange are o noua surpriza extrem de interesanta pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a se bucura de returnarea banilor pentru unele cumparaturi facute pentru vacante. Cei de la Orange le aduc in atentie clientilor agentia GO Travel prin care returneaza pana la 14% din banii cheltuiti cu cardurile de credit Orange Money atunci cand isi cumpara urmatoarea vacanta din Romania.

Orange vine aici cu o oferta extrem de interesanta pentru clientii sai din toata Romania, insa nu trebuie sa uitati faptul ca pentru a beneficia de tot trebuie sa aveti un card de credit Orange Money in prealabil. Daca il aveti, atunci cei de la Orange ofera posibilitatea de a primi 14% din banii cheltuiti pentru vacante cumparate prin agentia de turism Go Travel, insa in limita a doar 200 de LEI pe luna, deci e bine sa aveti si acest lucru in vedere.

Orange: Mesajul Oficial, Cati Bani le Returneaza Clientilor

Orange le spune clientilor ca trebuie sa aiba activa inclusiv optiunea Extra Travel pentru cardul Orange Money pentru a putea beneficia de returnarea a 14% din banii cheltuiti lunar cu agentia de turism. Chiar si asa, ideea pe care cei de la Orange o au este una extrem de buna pentru ca romanii pot primi inapoi o parte din banii pe care ii cheltuie pentru vacantele cumparate folosindu-si cardurile de credit emise de catre Orange Money in Romania.

Orange impune o serie de conditii riguroase pentru a putea beneficia de un card de credit Orange Money, asa ca trebuie sa fiti atenti si sa vedeti daca puteti sa beneficiati de unul de acest gen. Daca totul este in regula din acest punct de vedere, atunci Orange va va returna 14% din banii cheltuiti prin agentia de turism Go Travel pentru unele dintre achizitiile pe care le faceti, asa ca puteti sa profitati de ofertele extrem de bune disponibile.

Orange ofera mai multe detalii despre aceasta campanie direct pe website-ul sau asa ca puteti merge acolo pentru a afla tot ceea ce trebuie sa stiti in legatura cu aceasta campanie promotionala.