Telekom: Mesaj Oficial catre Milioane de Clienti din Romania

Telekom pregatire

Telekom le transmite milioanelor de clienti din toata Romania un mesaj oficial important care ii poate ajuta sa aiba parte de o experienta mult mai buna cand vine vorba despre serviciile pe care le primesc. Mai exact, cei de la Telekom au implementat cu nu foarte mult timp in urma in cadrul aplicatiei proprii un serviciu special care ofera posibilitatea de a vedea in timp real unde se afla tehnicianul, sau echipa de tehnicieni care urmeaza sa intervina pentru a rezolva o problema.

Telekom este singurul operator de telecomunicatii din toata Romania care ofera un asemenea serviciu special pentru clientii sai din toata tara, iar el este extrem de util pentru ca scuteste oamenii de asteptarea fara rost. In baza acestui serviciu pe care Telekom il ofera, in cadrul aplicatiei MyAccount este afisata in timp real locatia unui tehnician care trebuie sa rezolve o sesizare care a fost deschisa de catre unul dintre clientii operatorului.

Telekom: Mesaj Oficial catre Milioane de Clienti din Romania

Telekom le recomanda tuturor clientilor sai sa foloseasca acest serviciu special pentru a nu pierde timpul asteptand tehnicianul care ar trebui sa le rezolve o problema, iar asta pentru ca pot afla in avans unde se afla el. Ideea in sine este una excelenta si mai multe companii ar trebui sa le ofere tuturor clientilor din Romania posibilitatea de a sti tot timpul unde e tehnicianul care trebuie sa vina pentru a le rezolva diversele probleme.

Telekom a implementat mai multe schimbari utile in cadrul aplicatiei MyAccount de-a lungul timpului, unele dintre ele fiind apreciate de catre clienti pentru ca sunt cu adevarat utile. Desigur ca este loc pentru mai bine si exista multe care pot fi schimbare, sau care pot fi implementate, insa intre timp cei de la Telekom le ofera clientilor ceva de care nu au parte altfel.

Telekom ofera in aplicatia MyAccount mai multe detalii cu privire la ceea ce ofera prin intermediul aplicatiei sale, asa ca e util sa va uitati acolo pentru a afla mai multe detalii despre tot.