Raiffeisen Bank: Surpriza Uriasa pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank plaja

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, iar pentru clientii sai a anuntat in mod oficial o surpriza uriasa de care ei se pot bucura chiar din momentul de fata. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga premii in bani daca merg la mare si aleg sa cheltuie bani pe plaja Neversea din Mamaia folosind un card Mastercard emis de catre banca.

Raiffeisen Bank surprinde cu aceasta veste oficiala grozava care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca le ofera in mod gratuit ceva ce putini credeau ca pot primi in aceasta perioada. Raiffeisen Bank, dupa cum puteti vedea mai jos, spune ca ofera 5 premii in bani in valoare de 1000 de LEI fiecare, sumele urmand a fi trimise direct in conturile clientilor, conform bancii, astfel ca ei vor putea cheltui banii oricum cred de cuviinta.

Raiffeisen Bank: Surpriza Uriasa pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank spune ca romanii pot sa faca plati pe plaja Neversea cu cardurile Mastercard oricand in perioada 1 august – 15 septembrie a acestui an, deci aveti mult timp la dispozitie sa va cheltuiti banii. Raiffeisen Bank nu impune alta obligatie pentru participare separat de faptul ca toti clientii trebuie sa aiba un card Mastercard, astfel ca dac aveti unul de la VISA, nu veti putea participa la promotia pe care o organizeaza banca incepand de zilele trecute.

Raiffeisen Bank nu are doar aceasta campanie speciala in desfasurare in momentul de fata in Romania, ci si altele, astfel ca trebuie doar sa va uitati cu atentie la ceea ce este disponibil pe website-ul sau. Raiffeisen Bank descrie acolo toate promotiile speciale pe care le ofera pentru clientii sai din toata Romania, dar si pentru cei care vor sa ii devina clienti, separat de premii in bani, cei de la banca oferind inclusiv experiente speciale la mare.

Raiffeisen Bank mai are si alte surprize pentru clientii sai din toata Romania, ele fiind listate direct pe website-ul bancii chiar acum si ar fi bine sa mergeti acolo sa vedeti despre ce anume este vorba.