WhatsApp: Noua Schimbare care va Ajunge in Multe Telefoane

WhatsApp reorganizare

WhatsApp continua seria schimbarilor pe care le face pentru telefoanele din toata lumea, iar cu peste 2 miliarde de utilizatori care-i folosesc platforma, e destul de sigur ca unii vor aprecia modificarea. Cei de la WhatsApp intentioneaza sa modifice interfata pentru informatii despre contactele cu care discutam, iar mai jos aveti o poza care ne prezinta cum va arata noua sectiune in momentul in care ea va fi disponibila in mod oficial pentru noi.

WhatsApp este intr-o frenezie a schimbarilor in ultimele luni, platforma avand o multitudine de modificari pregatite pentru cei care vor sa se bucure de noutati dina cest punct de vedere. Schimbarea pentru interfata sectiunii in care avem informatii despre contacte vine ca o veste extrem de buna pentru WhatsApp, iar asta pentru ca sectiunea actuala nu e tocmai moderna, sau ordonanta chiar atat de bune, iconitele pentru interactiune fiind destul de dificil de actionat.

WhatsApp: Noua Schimbare care va Ajunge in Multe Telefoane

WhatsApp reorganizare sectiune

WhatsApp va modifica acele butoane cu trei care au dimensiuni mult mai mari si sunt mai usor de accesat, insa va afisa deasemenea si mai multe informatii despre contact, daca el le are trecute. Acelasi lucru e valabil inclusiv pentru conturile companiilor care sunt active in cadrul platformei de mesagerie, si cel de mai sus este unul pentru o afacere, deci veti avea o idee mult mai clara cu privire la modul in care veti putea interactiona chiar si cu aceste conturi existente in platforma.

WhatsApp vrea sa faca si mai multe schimbari de interfata, insa in principal in cadrul celei pentru conversatii, dar asta nu e tocmai o surpriza prea mare pentru ca acolo isi petrec oamenii majoritatea timpului. O multitudine de functii noi sunt deasemenea asteptate in cadrul WhatsApp, iar asta pentru ca platforma vrea sa le ofere utilizatorilor experiente noi si cat mai bune, anumite functii fiind in dezvoltare de chiar cateva saptamani bune.

WhatsApp pregateste una dintre cele mai mari schimbari din istoria sa pentru finalul acestui an, sistemul care va permite folosirea unui cont pe mai multe tipuri de dispozitive, la aceasta modificare lucrandu-se de ceva vreme.