DIGI Romania: Surpriza Speciala pentru Milioane de Clienti

DIGI Romania franta

DIGI Romania a anuntat in mod oficial o surpriza speciala pentru milioane dintre clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere ceva ce nu prea parea vreodata ca ar putea fi disponibil. Mai exact, cei de la DIGI Romania au decis sa le ofere clientilor din toata tara posibilitatea de a vedea Ligue 1, campionatul national de fotbal al Frantei, pana in anul 2024 prin intermediul canalelor sale DIGI Sport, deci vorbim despre vesti excelente pentru noi.

DIGI Romania a facut anuntul oficial pentru milioane de clienti din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre un numar foarte mare dintre cei care au posibilitatea de a accesa canalele de televiziune. Anuntul celor de la DIGI Romania vine la doar cateva zile dupa ce compania anuntase ca va oferi inclusiv posibilitatea de a urmari Bundesliga prin intermediul canalelor sale de televiziune DIGI SPort, astfel ca microbistii au parte de surprize foarte mari.

DIGI Romania: Surpriza Speciala pentru Milioane de Clienti

DIGI Romania franta liga

DIGI Romania isi propune sa le ofere clientilor din toata tara mai multe motive sa urmareasca un numar cat mai mare de meciuri de fotbal, iar Ligue 1 devine mult mai interesanta de acum multumita lui Messi. Probabil ati aflat deja ca Lionel Messi urmeaza sa semneze cu PSG in cursul zilelor urmatoare, iar cei de la DIGI Romania vor avea ocazia de a oferi romanilor noi meciuri in care unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din lume, poate cel mai bun, va evolua.

DIGI Romania nu a adus pana acum prea multe meciuri din Ligue 1 pentru abonatii sai din toata tara desi exista foarte multe vedete care evolueaza acolo, iar PSG a avut succes serios in Europa in ultimii ani. Lucrurile se schimba in bine de acum, astfel ca urmeaza sa vem parte de si mai multe meciuri de top in cursul urmatoarelor luni, iar DIGI Romania ne va oferi totul in mod gratuit prin intermediul tuturor canalelor DIGI Sport.

DIGI Romania nu e singurul operator de televiziune care anunta ca ofera posibilitatea de a vedea Ligue 1, iar asta pentru ca Look Sport a facut acelasi lucru cu doar cateva zile in urma.