Guvernul Romaniei: Bonuri de Masa pentru Vaccinare chiar din Septembrie

Guvernul Romaniei Bonuri Masa Vaccinare Septembrie

Guvernul Romaniei face un anunt extrem de important pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca anunta posibila oferire a bonurilor de masa pentru vaccinare chiar incepand cu luna septembrie a acestui an, ceva ce a fost anuntat inca de acum cateva saptamani.

Guvernul Romaniei ar intentiona sa ofere bonuri de masa in format fizic pentru cei care se vaccineaza, ele urmand a fi oferite pentru fiecare persoana care se imunizeaza cu o doza de vaccin intr-un centru de vaccinare, poate chiar incepand din septembrie.

“Probabil vor fi distribuite începând cu luna septembrie, nu știu exact data, dar sunt niște tehnicalități care trebuie îndeplinite. Cadrul legal, asigurarea resurselor bugetare, după aceea tipărirea și distribuirea bonurilor de masă. Cred că până în septembrie vom reuși să le îndeplinim.

Probabil le vom distribui prin Direcțiile de Sănătate Publică (DSP) și le vom împărți apoi, împreună cu vaccinurile, către centrele de vaccinare și respectiv alte situații în care se vaccinează populația, cum ar fi medicii de familie.”