Posta Romana: Serviciul de Colectare 24/24 pentru Romania

Posta Romana colectare 24 ore

Posta Romana a anuntat un nou serviciu foarte interesant pentru toti romanii din toata tara, mai exact unul care permite colectarea trimiterilor la orice ora din zi si din noapte, ceva ce vine ca o surpriza extrem de interesante de la compania nationala.

Posta Romana ar putea avea un serviciu unic, sau unul dintre putinele din toata tara, care ofera optiunea de preluare a coletelor de la clienti in orice ora din zi, sau din noapte, iar asta pentru ca firmele de curierat nu prea au asa ceva pentru clientii lor.

“Serviciul “Colectare 24/24 de luni până sâmbătă” este un serviciu nou de preluare a corespondenței și a coletelor în puncte fixe ce sunt disponibile clienților 24h din 24h, de luni până sâmbătă.

Serviciul se adresează clienților care doresc transmiterea corespondenței și coletelor în orice moment al zilei, reprezentând o alternativă pentru ei. Astfel, clientul plasează corespondența și coletele la anumite Oficii Postale Express, cu funcționalitate 24h din 24 h, de luni până sâmbătă, fiind preluate de către un reprezentant poștal.

Locațiile de colectare a corespondenței și a coletelor, permit clienților libertatea și accesibilitatea de a trimite corespondența și coletele fără restricții de timp urmare a programului prelungit. Clienții pot ajunge la unul dintre Oficiile Poștale Express disponibile pentru a depune corespondența și coletele atunci când au posibilitatea.”