BANCA Transilvania: Anuntul OFICIAL cu o Surpriza Colosala

BANCA Transilvania succes

BANCA Transilvania este una dintre cele mai mari banci din Romania, una care a investit masiv pentru a le oferi clientilor cele mai bune expreiente pentru folosirea serviciilor, iar asta incepe sa se vada. BANCA Transilvania a anuntat in mod oficial zilele trecute faptul ca are 1.5 milioane de clienti care-i folosesc serviciile de telefonie mobila in momentul de fata, o cifra impresionanta care ne arata si cat de dornici sunt romanii sa foloseasca servicii de acest gen.

BANCA Transilvania a fost una dintre primele banci din tara noastra care a lansat servicii de acest gen pentru clientii sai, iar munca depusa pentru a il face popular a dat roade serioase, conform anuntului de zilele trecute. Cu 1.5 milioane de clienti care folosesc BT Pay, BANCA Transilvania ar putea fi banca la care exista cei mai multi clienti care folosesc serviciile de mobile banking, asta fara a-i lua in calcul pe cei care folosesc doar NeoBT acum.

BANCA Transilvania: Anuntul OFICIAL cu o Surpriza Colosala

BANCA Transilvania ofera aplicatia BT Pay atat pentru telefoanele iPhone, cat si pentru cele cu sistem de operare Android, iar in cazul ambelor are o multitudine de functii, unele indisponibile de la alte banci. Tocmai aceasta varietate de functii, unele lansate chiar in premiera de catre BANCA Transilvania, au atras un numar mare de clienti catre BT Pay, iar numarul cel mai probabil creste pentru ca aplicatia tot are integrate in mod constand functii noi.

BANCA Transilvania imbunatateste destul de frecvent aplicatia BANCA Transilvania, organizeaza si concursuri prin intermediul ei, asa ca nu prea exista motive sa nu o folositi pentru administrarea conturilor, sau plati mobile. Mai mult, aplicatia permite si verificarea soldurilor din conturi de la alte banci, cei de la BANCA Transilvania oferind si optiunea de a trimite bani catre romani de la alte banci folosind doar un numar de telefon, sau un alias.

BANCA Transilvania le ofera clientilor o aplicatie BT Pay foarte complexa care ar merita cel putin incercata pentru ca mai mult ca sigur veti gasi functii interesatei in cadrul ei.