Raiffeisen Bank: Atentionare Oficiala, ce Transmite Clientilor

Raiffeisen Bank depistare

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, iar pentru clientii sai din toata Romania transmite un mesaj extrem de important despre care foarte multi ar trebui sa stie chiar acum. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank le transmit romanilor din tara o atentionare cu privire la atacurile de tip phishing care sunt in plina desfasurare in aceasta perioada si care pot deveni o reala problema pentru cei care nu stiu cum sa le depisteze.

Raiffeisen Bank nu e la prima atentionare de acest gen pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca in ultimele luni a emis mai multe, are pe website-ul sau detalii cu privire la ceea ce ar trebui as stim. Raiffeisen Bank are pe website-ul sau o sectiune speciala cu informatii despre securitate in domeniul bancar, iar acolo ne spune la ce trebuie sa fim atenti pentru a putea depista un atac de tip phishing care are menirea de a ne fura datele si banii.

Raiffeisen Bank: Atentionare Oficiala Transmisa Clientilor

Raiffeisen Bank ne spune in primul rand ca atunci cand primim mesaje prin SMS, sau email-uri cu doverse oferte care par prea bune pentru a fi adevarate, trebuie sa fim atenti deoarece s-ar puea sa fie fix aceasta situatie. Raiffeisen Bank ne recomanda deasemenea sa ne facem cumparaturile doar de pe website-uri cunoscute, iar atunci cand facem paltile online sa verificam cu atentie daca pagina pe care facem plata este securizata printr-o conexiune HTTPS.

Raiffeisen Bank nu recomanda folosirea WiFi-urilor publice pentru clienti deoarece pot fi compromise, insa nici furnizarea de inforamti iprivind datele de logare in platformele sale online, sau PIN-urile pentru carduri. Raiffeisen Bank recomanda cu tarie deasemenea si verificarea constanta a tranzactiilor pe care le putem vedea fie prin aplicatiile sale pentru mobile banking, sau prin platforma de internet banking, iar asta pentru ca asa putem descoperi furturile.

Raiffeisen Bank spune in final ca daca descoperim o frauda, trebuie sa cerem imediat blocarea cardurilor bancare pe care le folosim, iar asta pentru a nu risca sa vem si mai multi bani furati.