Raiffeisen Bank: Importante Schimbari Anuntate Clientilor

Raiffeisen Bank configurare

Raiffeisen Bank transmite un mesaj important care ii vizeaza pe clientii din toata Romania, unul care ar trebui sa fie in atentia noastra pentru ca aduce in discutie o serie de schimbari menite sa ne faca experienta de folosire mai buna. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au actualizat aplicatia RaiPay pentru telefoanele cu sistem de operare Android, adica acea aplicatie care faciliteaza platile cu telefonul la comercianti, singura care ofera asta pentru toti dintre ei.

Raiffeisen Bank face aceste schimbari intr-o perioada in care clientii din toata Romania aveau nevoie de vesti bune de acest gen, asa ca n-ar trebui sa fie o mirare ca ele au venit in momentul de fata. Ieri a fost actualizata aplicatia RaiPay a celor de la Raiffeisen Bank pentru clientii romani care au telefoane cu sistem de operare Android, in aceasta fiind implementate trei schimbari notabile, sau cel putin asta apare in lista publicata de catre banca acum.

Raiffeisen Bank: Importante Schimbari Anuntate Clientilor

Raiffeisen Bank spune in primul rand ca toti clientii sai din Romania pot sa vada balanta si istoricul tranzactiilor facute exclusiv prin aplicatia RaiPay, sau pot sa configureze ceea ce vad in cadrul ei. Mai mult decat atat, RaiPay ofera de acum posibilitatea de a autoriza toate tranzactiile noastre folosind doar parola aplicatiei, indiferent de suma care trebuie platita, aici Raiffeisen Bank facand o modificare multumita careia oamenii isi vor putea aproba mai rapid platile online.

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca oricare dintre clientii sai poate seta un pseudonim pentru cardurile care au fost inregistrate in cadrul aplicatiei RaiPay, astfel ca ele vor putea fi delimitate mai usor. Vestile sunt grozave pentru clientii Raiffeisen Bank din toata tara, iar asta pentru ca aceste noi modificari pentru RaiPay au menirea de a face experienta de folosire a aplicatiei una mult mai buna decat cea care este oferita in mod obisnuit de aplicatie.

Raiffeisen Bank isi distribuie aplicatia RaiPay in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store pentru toti clientii din intreaga tara, iar doar de acolo e recomandabil sa o descarcati.