Raiffeisen Bank: AVERTISMENTUL Oficial pentru Toti Clientii

Raiffeisen Bank prioritate

Raiffeisen Bank transmite un avertisment oficial pentru toti clientii sai din Romania, iar daca te numeri printre ei, ar trebui sa stii imediat ce spune banca in legatura cu o problema foarte serioasa. Cei de la Raiffeisen Bank aduc in discutie o mare problema a sigurantei online pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca sunt in desfasurare foarte multe atacuri de tip phishing, din pacate pentru noi, iar ele sunt cam greu de identificat.

Raiffeisen Bank publica acest avertisment pentru ca trebuie sa ii ajute pe clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca fara informatii de acest gen oamenii nu ar sti cum sa se protejeze singuri. De la Raiffeisen Bank au venit in ultimele saptamani foarte multe avertismente de acest gen pentru clientii care pot deveni victimele atacurilor online desfasurate de catre o varietate de entitati care in cea mai mare parte raman necunoscute autoritatilor.

Raiffeisen Bank: AVERTISMENTUL Oficial pentru Toti Clientii

Raiffeisen Bank vorbeste in mesajul de mai jos despre faptul ca daca ai sai clienti primesc cereri de prietenie de la pagini de Facebook necunoscute, nu ar trebui sa le dea curs pentru ca acele conturi sunt ale hackerilor. De la acele conturi pot veni solicitari diverse, inclusiv unele pentru furnizarea de informatii personale, iar ele pot parea ca sunt transmise de catre Raiffeisen Bank, dar in realitate sunt transmise de catre hackerii care vor sa ne fure datele.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau o varietate de recomandari care ne pot ajuta sa evitam situatiile neplacute si daca intelegeti cum sa actionati in baza acestor informatii, e posibil sa nu pierdeti sume mari de bani. Raiffeisen Bank nu spune asta, insa in unele cazuri banii care sunt pierduti in urma unor atacuri de tip phishing nu mai pot fi recuperati, iar asta e o problema extrem de serioasa, deci trebuie sa aveti grija de datele voastre.

Raiffeisen Bank va mai publica fara dubiu alte informatii importante care ne vor ajuta sa ne protejam impotriva atacurilor de tip phishing, asa ca preventia e foarte importanta in aceste situatii.