Kaufland: Vestile EXCELENTE pentru Romani, ce se Intampla in Toate Magazinele

Kaufland eroi reduceri

Kaufland ii surprinde pe romanii din toata tara cu noi vesti excelente care dezvaluie o serie de noutati importante pentru magazinele din toata tara, iar asta e ceva despre care trebuie sa stie toata lumea. Mai exact, cei de la Kaufland le spun romanilor din toata tara despre noua promotie disponibila in categoria de produse numita “Super Eroii Saptamanii”, adica produse care beneficiaza de reduceri de pana la 33% pentru o singura zi, in toata tara.

Kaufland continua sa ii surprinda pe romanii din toata tara cu aceste decizii care au menirea doar de a ne bucura, iar asta pentru ca vorbim despre schimbari extrem de bune pentru noi toti. Produsele pe care cei de la Kauflande ofera in aceasta categorie speciala pot fi cumparate timp de o intreaga zi la preturile speciale reduse cu pana la 33%, deci ar trebui sa profitati de aceste promotii speciale inainte ca ele sa dispara complet din magazine.

Kaufland: Vestile EXCELENTE pentru Romani, ce se Intampla in Toate Magazinele

Kaufland eroi reduceri produse

Kaufland permite achizitia acestor produse la aceste preturi speciale doar in cursul unei singure zile si doar daca aveti deja un Kaufland Card facut pentru a putea avea aplicat pretul promotional la casa de marcat. Daca nu indepliniti aceasta conditie, cei de la Kaufland nu va vor permite sa beneficiati de aceasta promotie speciala disponibile in magazinele din toata tara, produsele fiind reduse cu preturi cuprinse intre 25% si 33%, doar la selectia de produse pe care o vedeti mai sus.

Kaufland limiteaza deasemenea cantitatile de produse pe care le putem cumpara ca parte a acestor promotii speciale, deci trebuie sa avem in vedere inclusiv acest lucru la cumparaturi. Kaufland impune aceasta limita pentru a evita situatiile in care romanii cumpara mai mult decat au nevoie, astfel ca nu cumparati in exces deoarece la casa va va fi refuzata achizitia mai multor produse decat un maxim necesar pentru o singura persoana.

Kaufland mai are si alte promotii extrem de bune de care va puteti bucura in momentul de fata, asa ca uitati-va cu atentie la tot ceea ce este disponibil la pret redus in Romania acum.