Netflix: Premiera EXCLUSIVA Anuntata pentru Toti Romanii Azi

Netflix a anuntat o premira exclusiva care a fost lansata cu doar cateca zeci de minute in urma de catre platforma de streaming video la cerere, iar daca urmariti continutul din ea, ar trebui sa fiti foarte atenti la ce a fost dezvaluit. Primele 15 minute din casa del papel au fost publicate in exclusivitate de catre Netflix pentru oricare dintre oamenii care sunt dornici sa profite de o previzualizare pentru ceea ce urmeaza sa fie in mod oficial disponibil in sezonul urmator.

Netflix anuntase de ceva vreme ceea ce va oferi pentru abonatii din toata lumea incepand din septembrie, iar acum avem ocazia de a vedea in premira o exclusivitate cu care platforma de streaming surprinde complet. In clipul video de mai sus puteti vedea primele 15 minute din serialul Casa del Papel, iar asta vine ca o premiera extrem de importanta cu care Netflix incaerca sa ii surprinda pe toti abonatii sai din intreaga lume in aceasta perioada, serialul fiind unul extrem de popular.

Netflix: Premiera EXCLUSIVA Anuntata pentru Toti Romanii Azi

Netflix anuntase inca de acum cateva luni ca va lansa noul sezon al serialului Casa del Papel chiar la inceputul lunii septembrie, iar acum putem vedea ca promisiunea s-a dovedit a fi una 100% adevarata. Doar din primul episod al sezonului 5 sunt oferite gratuit cele 15 minute de catre Netflix, astfel ca daca vreti sa vedeti mai mult, va trebui sa platiti pentru un abonament in cadrul platformei de streaming video la cerere, cum era de asteptat.

Netflix surprinde cu aceasta decizie, iar asta pentru ca pana acum nu s-a prea grabit sa le ofere abonatilor din toata lumea posibilitatea de a se bucura de o exclusivitate de acest gen, insa iata ca lucrurile se mai si schimba. Netflix ar putea da aici startul unor viitoare exclusivitati foarte interesante pentru abonatii din toata lumea, insa asta numai daca de aceasta data oamenii vor fi interesati sa urmareasca aceste 15 minute ale primului episod al sezonului 5.

Netflix mai are multe filme, seriale, si sezoane noi din diverse seriale, pregatite pentru lansare in urmatoarea perioada, asa ca ne asteapta destule exclusivitati si premiere din partea companiei americane.