Android: Functia NEASTEPTATA pentru Telefoanele de la Google

Android are o noua functie secreta la care compania Google lucreaza pentru utilizatorii din intreaga lume de ceva vreme, iar in clipul video de mai sus puteti vedea cum functioneaza ea inainte de a fi lansata in mod oficial. Mai exact, cei de la Google au creat un nou sistem de cautare universala pentru telefoanele cu sistem de operare Android, acesta urmand a facilita gasirea mai rapida de informatii in telefoanele oamenilor, dar chiar si pe internet, la nevoie.

Android nu a avut pana acum o asemenea functionalitate oferita desi diversi producatori de telefoane au implementat propriile solutii pentru utilizatori de-a lungul timpului, dar acum o va face inclusiv Google. Exact precum Spotlight din iOS, Android urmeaza sa aiba un sistem propriu de cautare universala caer va oferi o varietate de facilitati pentru toti cei dornici sa se bucure de acest sistem extrem de util pentru foarte multa lume, pana la urma.

Android: Functia NEASTEPTATA pentru Telefoanele de la Google

Android are integrata in versiunea beta 4 aceasta functionalitate complet noua de catre compania Google, insa se pare ca doar pentru unele telefoane Pixel, iar ea este oferita in tandem cu un alt sistem de cautare. Google le va permite utilizatorilor sa si personalizeze ceea ce pot sa caute folosind acest nou sistem pentru Android, dar si ceea ce apare in mod predefinit in cadrul sau, asa ca alegerea ramane la utilizatorii care se pot decide singuri ce vad.

Android avea nevoie de ani de zile de o asemenea schimbare pe care Google sa o ofere pentru telefoane, iar intr-un final ea vine, chiar daca vorbim totusi despre ceva ce inca nu e pregatit 100% pentru a fi lansat. Era totusi de asteptat ca Google sa ofere la un moment dat acest sistem in mod oficial pentru toata lumea, chiar daca vine tarziu si e departe de a fi gata, Android fiind folosit de miliarde de oameni din intreaga lume, chiar si fara acest sistem.

Android va avea versiunea 12 lansata in urmatoarele saptamani de catre cei de la Google, insa pana cand va ajunge in mai multe modele de telefoane e greu de spus in acest moment.