BCR Romania: Noi Schimbari Anuntate pentru Clientii Romani

BCR Romania tastatura

BCR Romania a anuntat noi schimbari pentru clientii din toata Romania, una dintre cele mai mari banci din tara gandindu-se ca ar fi cazul sa le ofere oamenilor si ceva de care au nevoie, experienta mai buna pentru servicii. Ca parte a schimbarilor pe care BCR Romania le face, banca le spune clientilor ca a actualizat aplicatia George pentru iPhone si Android, noua versiune fiind pusa deja in distributie pentru oricare dintre clientii care sunt interesati de ea.

BCR Romania face in mod regulat schimbari pentru clientii din toata tara, iar ceea ce vedem in momentul de fata este fix acelasi lucru, astfel ca ar fi bine sa faceti rapid o instalare a actualizarii aplicatiei George. Cei de la BCR Romania spun ca prin aceasta actualizare noua pentru aplicatia George le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a avea in final rezolvata problema tastaturii care un aparea in momentul in care era selectat un font mare in Android.

BCR Romania: Noi Schimbari Anuntate pentru Clientii Romani

BCR Romania nu listeaza alte schimbari pentru aceasta versiune a aplicatiei sale pentru telefoanele mobile, dar nu este exclus sa fi facut si alte modificari pentru ca experienta generala de folosire a aplicatiei sa fie imbunatatita. Performantele sunt in general deasemenea imbunatatite ca parte a acestor actualizari lansate pentru utilizatorii aplicatiilor, deci e foarte posibil ca BCR Romania sa fi facut inclusiv aceste modificari pentru clientii sai din toata tara.

BCR Romania actualizeaza destul de des aplicatia George pentru a rezolva cat se poate de rapid orice fel de probleme care pot sa apara in folosirea obisnuita a ei de catre clienti. Aplicatia George a celor de la BCR Romania este gandita pentru a permite administrarea conturilor de catre utilizatori, insa separat de asta ea e utila chiar si pentru a beneficia de diverse promotii pe care parteneii bancii le au disponibile pentru oricine e interesat.

BCR Romania distribuie aplicatia George in mod gratuit prin App Store si Google Play Store chiar acum, iar daca sunteti interesati de ea, nu ar trebui sa o instalati de altundeva.